AcasăPoliticaTudose, întrebare-cheie despre Rareș Bogdan: „Noi nu ne-am jignit până la urmă....

Tudose, întrebare-cheie despre Rareș Bogdan: „Noi nu ne-am jignit până la urmă. Era o figură de stil cu Superman” – VIDEO

sursa foto: captură video

După depunerea listei de candidați a Alianţei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, la Biroul Electoral Central (BEC), reprezentanții celor două partide au făcut, vineri, declarații în fața presei.

Pe lista electorală pentru europarlamentare se regăsesc, între altele, numele lui Mihai Tudose și Rareș Bogdan.

La un moment dat în cadrul declarațiilor de presă, europarlamentarul PSD Mihai Tudose a fost întrebat cum este să fie pe acelaşi afiş electoral cu Rareş Bogdan – europarlamentar PNL – despre care afirmase că poartă „chiloţii peste pantaloni”. Social-democratul a replicat că nu a fost vorba despre vreo jignire, ci despre o „figură de stil cu Superman”.

„După cum vedeţi, nu îi mai are”, a răspuns în primă fază Mihai Tudose.

Europarlamentarul PSD a completat ulterior răspunsul. Spunând că „figura de stil”, respectiv acea comparație cu Superman, ar fi fost apreciată de către europarlamentarul liberal.

Tudose: Suntem şi prieteni, am lucrat împreună

„Vom lucra împreună, fiindcă eu sunt convins că nici domnul Rareş Bogdan nu va rata nicio ocazie, dar cu umor, că noi nu ne-am jignit până la urmă. Era o figură de stil cu Superman. A apreciat-o chiar şi domnul Rareş Bogdan, m-a sunat după aia şi a zis: „bă, genială, să văd cum scap de ea acum”.

E apanajul nostru, suntem şi prieteni, am lucrat împreună, ne-am şi taxat când am avut impresia că am greşit, fiindcă, nu-i aşa, uniunea s-a făcut astăzi, practic, s-a oficializat, ne-am armonizat. Dacă unul dintre noi o să creadă că celălalt hai să spunem că nu respectă drumul drept indicat de partide, de lideri, îl va taxa pe celălalt. Eu sunt convins de asta şi face parte din farmecul vieţii. Dar e o critică constructivă. Dar, după cum vedeţi, e îmbrăcat în costum regulamentar”, a mai spus Tudose vineri, 5 aprilie, aflat alături de Rareş Bogdan, precum și de liderii PSD și PNL la sediul BEC.

Afirmațiile lui Tudose – la care s-a făcut referire vineri – au fost făcute în noiembrie anul trecut. „Poate dimineaţă s-a trezit şi sub impulsul unui film, sau al unei benzi de desene animate, şi-a pus chiloţii peste pantaloni, pelerina şi a început să zboare printre blocuri”, susţinea el, referitor la Rareş Bogdan.

author avatar
Andrei Coman
235 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeule Mare,
    Au ramele intalnire!!!! Pun de o colkaiala pe cinste in gramada de rahat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger