AcasăPoliticaNegocieri pentru Guvern. „Sindromul Dragnea face victime...”. Ce s-a întâmplat

Negocieri pentru Guvern. „Sindromul Dragnea face victime…”. Ce s-a întâmplat

Tudose îl ia peste picior pe Orban, pe fondul discuțiilor dintre PNL, USR și UDMR: ”Sindromul Dragnea face victime...” (foto: Facebook)

Discuțiile cere se poartă de câteva zile deja – inclusiv în această duminică – la nivelul conducerii PNL, USR PLUS și UDMR au generat o nouă reacție din direcția fostului premier PSD, Mihai Tudose.

Actualul europarlamentar nu trece cu vederea perioada scursă de la momentul alegerilor și faptul că discuțiile la nivelul coaliției de centru-dreapta nu s-au încheiat nici acum, drept urmare nici împărțirea funcțiilor.

Una dintre țintele ironiilor venite din partea social-democratului este liderul PNL, fostul premier Ludovic Orban, cel care a și demisionat de la Palatul Victoria, după rezultatele obținute de partidul pe care îl conduce, la parlamentarele din 6 decembrie.

Tudose: Strategul de geniu Ludovic Orban

”Se împlinesc 2 săptămâni de când PSD a câștigat alegerile. Învinșii se bat și acum pe funcții, în timp ce pandemia și sărăcia fac ravagii în România reală.

Marele câștigător din ciocnirea inteligențelor liberalo-pluseriste e UDMR. Iar strategul de geniu Ludovic Orban încă se zbate pentru cea mai râvnită poziție: președinția Camerei Deputaților. Sindromul Dragnea face victime…”, susține Mihai Tudose, într-un mesaj transmis pe pagina sa oficială de Facebook, cu trimitere la fostul lider social-democrat, care a deținut a treia funcție în stat, la care aspiră și actualul număr 1 în PNL.

Îl citează pe Murphy

Mai mult, în așteptarea listei cu miniștrii propuși de PNL, USR PLUS și UDMR, pentru guvernul în fruntea căruia s-a aflat că, în cadrul negocierilor de la Vila Lac, a fost nominalizat Florin Cîțu, social-democratul aduce în discuție una dintre Legile lui Murphy și o constatare deloc optimistă. ”Așteptând lista groparilor țării în anul de coșmar social ce ne așteaptă, să ne pregătim să-i dăm iar dreptate lui Murphy: “Ce începe prost se termină și mai prost”.

Mai ales când perdanții ignoră cu dispreț mesajul românilor din 6 decembrie…”, conchide Tudose.

246 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dupa cum arata si se exprima ” Mis Romania” Cutztu Cutzu,pardon Catzu,asa va arata Romania in 2024 cand pensiile pulimii vor creste cu retineti,44%.Pt. cele speciale,finantistul natiunii nu-si bate capul,stie el dece.44% ? Ce mai doriti bai prostanacilor,mai ales ca pana atunci ori moare magarul,ori piere samarul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger