AcasăPoliticaTudose, acid la adresa lui Cîțu. ”Se scumpește benzina? Nu contează fiindcă...

Tudose, acid la adresa lui Cîțu. ”Se scumpește benzina? Nu contează fiindcă el nici benzină nu bea”

Tudose, acid la adresa lui Cîțu. ”Se scumpește benzina? Nu contează fiindcă el nici benzină nu bea”

Liberalul aflat în fruntea Guvernului e luat din nou în vizor de către fostul premier social-democrat.

Mihai Tudose, actualmente europarlamentar și vicepreședinte PSD, readuce în atenție nu doar recenta dezvăluire vizându-l pe Florin Cîțu, și anume aceea că a fost prins pe picior greșit, în urmă cu 20 de ani, în Statele Unite, cu tot cu explicația premierului, cum că a fost o ”greșeală”, ci și declarația actualului prim-ministru, cu privire la salariile mari pe care le-ar avea 1% dintre români (VEZI AICI).

”De la ,,Guvernul-zero-Cioloș” la ,,Guvernul- 1%- Cîțu”….

Prim-ministrul Cîțu este foarte fericit că 1% dintre români au salariul mare. Ceilalți 99% nu contează. Veniturile sunt înghețate, prețurile cresc amețitor. Nu contează, sunt interpretări răutăcioase…”, transmite, ironic, Tudose, într-un mesaj transmis vineri, 13 august, pe Facebook.

Mai mult, social-democratul nu trece cu vederea nici răspunsul pe care l-a dat, zilele trecute, Florin Cîțu, când a fost întrebat despre prețul unei franzele, iar liberalul aflat la conducerea Executivului a răspuns că nu mănâncă pâine (VEZI AICI). ”Se scumpește pâinea? Nu contează, că el nu mănâncă pâine. Se scumpește benzina? Nu contează fiindcă el nici benzină nu bea. Se scumpește ,,curentul”? Nu contează! El e oricum în întuneric……

P.S. Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună, senin, că au fost greșeli ale tinereții……”, susține Mihai Tudose.

”Asta înseamnă să ai ștofă!”

Nu e prima reacție venită din direcția social-democratului Tudose la adresa actualului șef al Guvernului, după ce s-a aflat ce a pățit acesta din urmă, în SUA, în urmă cu 20 de ani. ”Aflăm azi că Wooow Cîțu e penal internațional. Asta înseamnă să ai ștofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!!

Du-te acasă, Cîțu. Azi. Acum. Și stai acolo. Fără pâine….

P.S. Alde Usr-pluș v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali români? Pușcăria din străinătate o puneți la studii?!?”, scrisese, între altele Tudose, miercuri, 11 august, pe aceeași rețea de socializare, în ziua în care au apărut în spațiul public dezvăluirile vizându-l pe Cîțu.

Premierul Cîțu: Am făcut o greşeală acum 20 de ani

De altfel, premierul Cîțu a fost întrebat, în 11 august, în timpul unei conferințe de presă la Palatul Victoria, dacă sunt adevărate informațiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora, în anul 2000, ar fi fost închis două zile.

”Da, acum 20 de ani, a fost vorba de un DUI, este vorba de conducerea sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este o contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că, în patru tururi de scrutin cu PSD, n-a apărut această informaţie. Apare acum, în competiţia internă din PNL”, a declarat Cîțu.

271 afisari

2 COMENTARII

  1. E vorbeste si regele baltilor nentu Terente, acuma! Uita ca l-a aruncat Dracnia ca pa o măsa stricata?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger