AcasăPoliticaTudorache n-a scăpat din vedere eșecul unei reclamații sonore: „Madamarmand a "înfrânt"...

Tudorache n-a scăpat din vedere eșecul unei reclamații sonore: „Madamarmand a „înfrânt” din nou”

Tudorache n-a scăpat din vedere eșecul unei reclamații sonore: „Madamarmand a "înfrânt" din nou”Tudorache n-a scăpat din vedere eșecul unei reclamații sonore: „Madamarmand a "înfrânt" din nou”

Fostul primar al sectorului 1, social-democratul Dan Tudorache, nu ezită să taxeze, ironic, un anunț vijelios pe care îl făcuse, în primăvara acestui an, Clotilde Armand, în calitatea ei de edil, în lupta sa cu fosta conducere a Poliței Locale Sector 1, pe care o acuzase că „și-a pontat anul trecut în perioada stării de urgență sute de ore suplimentare inutil”.

Doar că, din câte ține să sublinieze Dan Tudorache, una a susținut primarul Armand, alta au decis Curtea de Conturi și Justiția.

Tudorache dă de veste, așadar, că se poate vorbi despre „încă o „victorie” marca Armand”.

„Primarul validat a încercat prin toate mijloacele să anuleze sporurile primite de polițiștii locali, pentru activitatea prestată în perioada de început a pandemiei.

Și public, a anunțat cu mândrie că a acționat în justiție pentru recuperarea acestor bani, pe care îi considera acordați ilegal. Ba, mai mult, a reclamat acordarea sporurilor ca fiind abuz în serviciu, în urma sesizării constituindu-se un dosar penal.

Doar că, la fel ca și Curtea de Conturi – prin raportul făcut în urma controlului efectuat- și Justiția a clasat acest caz.

Madamarmand a „înfrânt” din nou”, susține Dan Tudorache, într-un mesaj postat joi seară pe Facebook.

Tudorache: Știți povestea lansată de Madamarmand, cum că poliția locală o urmărea, chipurile la indicațiile mele?

Și nu e singura situația pe care a ales Tudorache să o dezvăluie opiniei publice, în ceea ce privește o acuzație venită de la actualul edil Armand.

De această dată e vorba despre o situație la care a fpcut referire, recent, și liderul PSD sector 1, Florin Manole – VEZI AICI.

„Știți povestea lansată de Madamarmand, cum că poliția locală o urmărea, chipurile la indicațiile mele? Din păcate, mulți au crezut-o.

Real este însă faptul că acum, în consiliul local, se creează o comisie care să controleze patrimoniul Poliției Locale a Sectorului 1.

Motivul este unul simplu: nouăsprezece mașini noi ale instituției au fost cedate primăriei, pentru ca prietenii și colaboratorii primarului validat să le folosească după bunul plac, în interes personal!

Actualul director al Poliției Locale a Sectorului 1 a recunoscut în parte problema și este așteptat pentru a răspunde întrebărilor consilierilor, eventual pentru a-și da demisia”, transmisese Tudorache, pe aceeași rețea de socializare, pe 9 noiembrie.

Ce acuzase Armand: Șefii Poliției Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat

În martie acest an, Clotilde Armand ieșise la rampă cu un mesaj menit să atragă atenția asupra unei situații pe care a legat-o de „vechea administrație” a sectorului 1.

Mesajul său, transmis pe rețeaua de socializare pe care alege, cel mai adesea, să comunice public, suna astfel:

„Fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut în perioada stării de urgență sute de ore suplimentare inutil.

Astfel, șefii Poliție Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toți acești polițiști erau apropiați de vechea administrație. Nimeni nu știe nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Acești polițiști aveau acordul fostei administrații și pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliția locală și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile.

Vă anunț că am decis împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie – septembrie 2020. Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală).

De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliției locale. Vor zbura din funcție toți cei care n-au înțeles că nu merge cu poliția politică, cu toleranța față de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm!”

author avatar
Andrei Coman
416 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger