AcasăPoliticaTudorache, întrebare-cheie pentru Clotilde Armand: „Pe când un seminar și despre criza...

Tudorache, întrebare-cheie pentru Clotilde Armand: „Pe când un seminar și despre criza prin care trec oamenii din Sectorul 1?”

Tudorache, întrebare-cheie pentru Clotilde Armand: „Pe când un seminar și despre criza prin care trec oamenii din Sectorul 1?”

Fostul primar al sectorului 1 (S1) a reacționat pe marginea unui recent mesaj venit de la actualul edil, Clotilde Armand, care a dat de veste că a participat la un seminar privind situația din Ucraina. Și i-a adresat primăriței o întrebare: „pe când un seminar și despre criza prin care trec oamenii din Sectorul 1?”.

Dan Tudorache face trimitere la cel mai recent mesaj apărut pe pagina de Facebook a primăriței Clotilde Armand, cea care a anunțat, joi seară, în 17 martie, că în cursul zilei a participat la un seminar organizat de Institutul Francez din România despre situația din Ucraina.

Tudorache: Cea mai bună expertă în gestionarea crizelor, de orice fel, Madamarmand

foto: Facebook/Dan Tudorache

Observând mesajul, pe care l-a și atașat replicii sale, fostul primar Tudorache a scos la „înaintare” ironiile, catalogând-o pe succesoarea sa la șefia Primăriei Sectorului 1, alias „Madamarmand”, drept „cea mai bună expertă în gestionarea crizelor, de orice fel”.

Social-democratul ar vrea să afle, însă, și cam când s-ar putea să aibă loc și un seminar despre „criza prin care trec oamenii din Sectorul 1”, la care să participe Clotilde Armand, în ideea că actualul primar ar trebui să-și plece atenția și către situația din sectorul pe care îl păstorește și asupra problemelor pe care le au locuitorii din S1.

Mesdames et Messieurs, voila! Am plăcerea să v-o prezint astăzi pe cea mai bună expertă în gestionarea crizelor, de orice fel, Madamarmand.

Acum, că și-a făcut debutul și pe scena internațională, am și eu o întrebare: pe când un seminar și despre criza prin care trec oamenii din Sectorul 1?

Weekend plăcut și liniștit să avem!”, transmite Dan Tudorache, vineri, 18 martie, pe Facebook.

„Autoritățile locale române, franceze și cele din Rep. Moldova au căutat soluții și au discutat despre cum vom putea gestiona mai bine această criză umanitară”, a ținut să menționeze Armand, în postarea din 17 martie, fără a da, însă, și detalii concrete despre aceste soluții.

author avatar
Andrei Coman
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger