AcasăPoliticaTudorache îi ia la întrebări pe liberali: Până la urmă, Pee-see-dee e...

Tudorache îi ia la întrebări pe liberali: Până la urmă, Pee-see-dee e Ciuma Roșie sau Crucea Roșie?

Tudorache: Până la urmă, Pee-see-dee e Ciuma Roșie sau Crucea Roșie?

Fostul primar de la sectorul 1, actualmente deputat, reacționează ironic la adresa liberalilor, în actualul context politic – în care PNL-ul a decis flexibilizarea mandatului de negocieri, după ce premierul desemnat Ciucă și-a depus mandatul – amintind de eticheta lipită PSD-ului – „Ciuma Roșie”.

„V-ați hotărât, domnilor liberali? Până la urmă, Pee-see-dee e Ciuma Roșie sau Crucea Roșie?”, întreabă Dan Tudorache, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Tudorache mai are o întrebare pentru liberali. „Sau e de fapt pilula care să vă scoată din impotența politică de care dați dovadă și care adâncește criza în care ne aflăm?” – mai stă scris în mesajul pe care l-a transmis public parlamentarul social-democrat, marți seară.

Tudorache: Pentru peneliști, de fapt, ciolanul este tot ceea ce contează

De altfel, încă din prima zi a lunii noiembrie, înainte ca Ciucă să facă pasul depunerii mandatului de premier desemnat, Tudorache susținea că „România are nevoie de un guvern stabil, susținut de o majoritate, sau de alegeri anticipate, care să dea o stabilitate scenei politice”. Și că „într-un guvern care nu va exista, posturile de miniștri au fost deja împărțite. Este încă o dovadă că pentru peneliști, de fapt, ciolanul este tot ceea ce contează, chiar și dacă doar îl miroși și nu apuci să îl guști”.

Între timp, Cîțu a anunțat, marți seară, pe 2 noiembrie, după o ședință a conducerii PNL, că „la negocieri vom merge cu propunerea ca premierul să fie al PNL. După aceea vom discuta mai departe, în funcție de negocieri”.

author avatar
Andrei Coman
182 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger