AcasăPoliticaTudorache: Din „economiile” realizate prin degradarea Sectorului 1, Clotilde vrea să dea...

Tudorache: Din „economiile” realizate prin degradarea Sectorului 1, Clotilde vrea să dea câte 1.000 de lei fiecărui locuitor cu vârsta peste 18 ani. Este un populism ieftin

Fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, demontează inițiativa actualei șefe de la PS1, Clotilde Armand, de a da ajutoare anticriză de 1.000 de lei locuitorilor sectorului. „Este un populism ieftin”, consideră Tudorache.

Pentru a da un sens „războiului cu mafia din salubritate”, care a umplut Sectorul 1 de gunoaie și șobolani, Madamarmand trece acum la împărțeala „prăzii”.

Pe scurt, din „economiile” realizate prin degradarea sectorului, primarul validat vrea să dea câte 1.000 de lei fiecărui locuitor cu vârsta peste 18 ani (a se citi votant).

Scurt, pe doi. Fără anchete sociale, fără cadru legal. Ai sau n-ai nevoie, dar ai drept de vot, iei o mie de lei de la primărie. Să fie primiți! Este un populism ieftin, care sper că în Consiliul Local va fi taxat ca atare”, transmite Tudorache, marți, 11 octombrie, într-o postare pe Facebook.

Ce propune Tudorache: Măcar știm că banii sunt folosiți pentru ajutarea oamenilor care chiar au nevoie

Social-democratul propune, în schimb, să se ofere ca ajutor un tichet „anticriză” de 4.000 de lei fiecărei persoane defavorizate din acest sector. Nu oricum, ci în baza unor anchete sociale, derulate prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului (DGASPC).

Propunerea mea este ca, printr-un amendament la proiect, să se ofere ca ajutor un tichet „anticriză” de 4.000 de lei fiecărei persoane din categoriile defavorizate, în baza anchetelor sociale, făcute prin DGASPC.

Măcar știm că banii sunt folosiți pentru ajutarea oamenilor care chiar au nevoie, nu pentru cumpărarea de voturi”, a conchis Dan Tudorache.

Recent, Clotilde Armand a făcut referire, într-o conferință de presă, la aceste tichete anticriză. „Oferim 200 milioane lei locuitorilor Sectorului 1. Este vorba de un sprijin financiar sub forma de tichet anticriză în valoare de 1.000 lei pentru fiecare locuitor. Ajutorul este nominal. Va primi acest tichet anticriză fiecare locuitor care a împlinit 18 ani. De acest ajutor nu vor beneficia decât cetățenii care au domiciliul în Sectorul 1” , a spus primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

author avatar
Andrei Coman
190 afisari

2 COMENTARII

  1. Marshh, mah, de aici… Hotul striga hotii!!!
    Sectorul 1 este cel mai bogat din Bucuresti si arata ca un….de zeci de ani . Pana si bagabontii aia din 3 si 4, au mai facut ceva pentru sectoare.
    In 1, numai spagi si inverteli imobiliare…. latra porcul pe strada, zici ca esti in anii ’90…

  2. De cand dreaku vorbesc infractorii (mă rog, individul încă este penal nevinovat, cu o anumită prezumție…)???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger