AcasăPoliticaTrofeu pentru drone. Câștigătorul Eurovision varsă 900.000 de dolari armatei ucrainene

Trofeu pentru drone. Câștigătorul Eurovision varsă 900.000 de dolari armatei ucrainene

Grupul ucrainean Kalush Orchestra, câștigător al ultimei ediții Eurovision, și-a scos la licitație trofeul și a câștigat 900.000 de dolari. Banii vor fi utilizați pentru cumpărarea de drone care să combată trupele rusești.

Vânzarea celebrului microfon de cristal al Eurovision a fost licitată pe Facebook și a fost câștigată de Whitebit, o companie dedicate tehnologiei informației și specializată în tranzacționarea criptomonedelor.

„Sunteţi incredibili! Mulţumim tuturor şi fiecăruia dintre voi pentru donaţiile făcute la licitaţie şi mulţumiri deosebite echipei Whitebit care a cumpărat trofeul cu 900.000 de dolari, iar acum sunt proprietari legitimi ai trofeului nostru”, au scris membrii grupului pe reţeaua de socializare.

Potrivit presei ucrainene, cei 900.000 de dolari obţinuţi în urma licitaţiei , donați Fundației Prytula, vor fi destinaţi cumpărării a trei drone de tip PD-2 pentru a ajuta “armata țării” să lupte împotriva trupelor rusești de invazie.

Miercuri, Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (European Broadcasting Union – EBU), care organizează concursul Eurovision, a anunţat de la sediul său din Geneva că cel puţin 161 de milioane de telespectatori au urmărit finala din 2022 a acestei competiţii muzicale, care s-a desfăşurat pe 14 mai în oraşul italian Torino.

Rusia – o ţară în care audienţa concursului este în mod tradiţional foarte mare – a fost exclusă de la ediţia din acest an din cauza invaziei sale militare în Ucraina.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
193 afisari

5 COMENTARII

  1. au vandut premiul de frica sa nu se razgandeasca lumea si sa-l ia de la ei ca oricum nu meritau nici locul 10. 😀

  2. Whitebit au cumparat un tofeu castigat pe nedrept. Prin achizitia respectiva Whitebit sustine nazismul. A se vedea pe net salutul nazist al trupei ucrainene la iesirea de pe scena eurovisionului (cu “e” mic, ca nu merita altfel).

  3. Intrebare de baraj: oare cat o sa reziste acele 2-3 drone pe care le vor cumpara din acesti bani ? Ca doar nu o sa le tina 10 ani, sa zicem !! Deci e clar ca dau cu ele 2-3 lovituri, apoi rusnacii aia salbatici ii localizeaza cumva, si apoi s-au dus pe pwula si acele 2-3 drone de nazisti ukro-na-zi !! Ha ha ha 🙂 Bai, ce mekele de fascisti banderisti au astia 6 din orkestra asta de salbatici ukro-na-zi, toti ar trebui trimis de urgenta pe front, acolo in Lugansk, sa se simta bine si tefeleii astia !! Cred ca nici unul nu ar rezista acolo nici macar 1 saptamana !!

  4. TIPIC UCRAINIAN, FURA TOT, TALHARESC TERITORII ASA CUM I-A INVAT STALIN SI VAND CEEA CE ”CASTIGA ” PRIN FRAUDA. TROFEUL EUROVISION A AJUNS SA PLATEASCA MOARTEA UCRAINIANA!

  5. pRIVITI POZA, O HAIOTA DE PRIMATE CRIMINAL UCRAINIENE. fARA PROTECTIE CRIMINAL AMERICANA ACEASTA HAITA NU AR FI PRIMIT NICI MACAR UN CENT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger