AcasăPoliticaTriunghi "amoros" în PSD: Viorica Dăncilă, trădată de Liviu Dragnea. O preferă...

Triunghi „amoros” în PSD: Viorica Dăncilă, trădată de Liviu Dragnea. O preferă pe Carmen Dan

viorica dancila

Viorica Dăncilă a primit cu tristeţe vestea că ar putea absenta de pe listele PSD la alegerile parlamentare. Fostul premier consideră că această decizie este în pixul președintelui PSD Marcel Ciolacu și că Liviu Dragnea, aflat în detenţie, nu o susține.

Ştiu ca dna Carmen Dan are sustinerea dlui Dragnea, eu nu am susţinerea dlui Dragnea. O să respect decizia partidului la Teleorman, indiferent care este aceasta. Foarte importantă este şi decizia dlui Ciolacu. Decizia acum este in pixul preşedintelui”, a declarat Viorica Dăncilă. Vă reamintim, fosta candidată la alegerile prezidenţiale, de anul trecut, a fost îndepărtată şi de la șefia organizației de femei a PSD.

Totuși, încă sunt discuții despre o eventuală candidatură a fostului premier, Viorica Dăncilă. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, declara recent că, din punctul său de vedere, Dăncilă ar trebui să fie parlamentar pentru că este fost prim-ministru al partidului.

Vechea gardă din PSD trasă pe linie moartă

Conducerea PSD centralizează săptămâna aceasta propunerile din partea organizațiilor pentru lista la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Din câte se pare, parlamentarii controversați ai PSD și care au stat alături de Liviu Dragnea nu vor mai prinde un loc în Parlament. Pe lista neagră se află nume ca Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Carmen Dan și Iulian Iancu. De asemenea, baronul de Vrancea Marian Oprișan este tras pe tusă.

În schimb, nume ca Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Paul Stănescu și Marcel Ciolacu se află pe locuri eligibile pe lista PSD la Parlament.

author avatar
Andrei Ștefan
422 afisari

2 COMENTARII

  1. veorica dăncilă nu merita sa mai fie vreodata pe listele PSD! Mai degraba pe cele ale PNL! Că tot ce i-a cerut johannes a executat! Ea e autoarea OUG care a stabilit ca STS sa fie in sectiile de vot și nu AEP, și de aici fraudele la vot de pînă acum! În schimb Nicolicea ,Irdache,Iancu,Carmen Dan nu trebuie sa lipsească! De grindeanu,dîncu,maior, gușă, oprișan, etc nu e nevoie in PSD. Se pot duce la USR .Uniunea securiștilor români sau din România.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger