AcasăPoliticaNicușor Dan, primarul bișnițar. „Am cumpărat blugi și mohair din Turcia”. Ce...

Nicușor Dan, primarul bișnițar. „Am cumpărat blugi și mohair din Turcia”. Ce a pățit primarul Capitalei

Trecutul l-a ajuns din urmă! Nicușor Dan: ”Am cumpărat blugi și toate astea și mi-am dat seama că...” (sursa foto: captură video)

Până să ajungă să cocheteze cu politica și, la alegerile locale din acest an, să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan și-a încercat norocul din postura de comerciant.

Candidatul care a fost susținut de PNL, USR și PLUS în cursa pentru fotoliul de primar general al Bucureștilor a povestit amuzat la ce concluzie a ajuns când a cochetat cu această sferă a afacerilor cu obiecte vestimentare. ”Am fost în Turcia, de două ori la Istanbul. Era vremea când se făcea comerț. (…) Prima dată am fost într-o prospecțiune, așa, am cumpărat blugi și toate astea și mi-am dat seama că cel mai bine merge mohairul”, a fost auzit spunând primarul ales al Capitalei, într-un interviu acordat lui Andi Moisescu.

Și, dacă tot a avut ocazia să depene amintiri, Nicușor Dan a mai adus în atenșia opiniei publice o situație inedită. Și anume ce s-a ales cu un autoturism pe care l-a achiziționat împreună cu un amic, în urmă cu aproape trei decenii. ”Am câștigat vreo 400 – 500 de dolari și împreună cu un prieten am cumpărat o mașină. Asta se întâmpla în 1991 sau 2. (…) Eram printre puținii studenți care aveau mașină. După aceea am plecat în Franța amândoi și mașina asta i-a înghețat apa în radiator sau ceva. Și prin anul 1994 sau 1995, mama prietenului meu a dat această mașină șpagă pentru a-i fi făcut e-mail”, a susținut, râzând, Nicușor Dan.

Dan: Le sunt recunoscător alegătorilor bucureșteni

Revenind, însă, la zilele noastre, Dan urmează să depună jurământul în noua funcție și să pună în practică proiectul pe care îl are pentru București, după ce a fost ales primar general.

”Rezultatele finale ale alegerilor locale din Capitală confirmă: bucureștenii mi-au acordat încrederea de a fi primarul lor în următorii patru ani! (…) Le sunt recunoscător alegătorilor bucureșteni pentru voturile date și vreau să rămânem parteneri pe întreaga durată a mandatului”, a transmis Dan, săptămâna trecută, pe pagina sa de Facebook.