AcasăPoliticaTrece Nicușor Dan la PNL după parteneriatul de la locale? ”Ăsta este...

Trece Nicușor Dan la PNL după parteneriatul de la locale? ”Ăsta este răspunsul”

Trece Nicușor Dan la PNL după parteneriatul de la locale? ”Ăsta este răspunsul” (sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Recent ales primar al Bucureștilor, la finele unei curse electorale în care a fost susținut nu doar de USR și PLUS, ci și de PNL, Nicușor Dan a venit, miercuri, la sediul Partidului Național Liberal.

Fostul lider al USR-ului a fost prezent la întrevederea conducerii formațiunii liberale, prima de după alegerile din 27 septembrie.

Întrebat dacă exclude intrarea în Partidul Național Liberal, răspunsul lui Nicușor Dan a fost următorul: ”Am fost invitat la şedinţa de conducere a PNL-ului şi am venit cu plăcere pentru că este un partid care m-a susținut puternic în aceste alegeri locale. Am venit să îmi reafirm parteneriatul cu ei. Ăsta este răspunsul pentru acest moment”.

Un răspuns în aceeași notă evazivă a dat edilul ales al Capitalei și în momentul în care presa a dorit să afle dacă i s-a propus să se alăture formațiunii liberale, după câștigarea cursei pentru Primăria Generală. ”Ce se va întâmpla în viitor o să vedem. Pentru moment vreau să mă concentrez pe problemele pe care le are Bucureștiul și în acest moment am venit să stau de vorbă cu partenerii mei din Partidul Național Liberal”, a declarat Dan.

Ce spunea recent Ludovic Orban

Pe de altă parte, liderul PNL precizase, la un post TV, că pentru moment un astfel de subiect nu e luat în calcul. ”Asta este o decizie pe care trebuie să o gândească Nicușor Dan.

Deocamdată, nu discutăm acest subiect. Nicușor Dan a fost ales cu sprijinul nostru și cu sprijinul celor de la USR-PLUS, dar mai ales prin votul bucureștenilor, care așteaptă…”, a declarat seara trecută Ludovic Orban, din studioul B1TV.

122 afisari

2 COMENTARII

  1. Un tradator prin insasi firea lui, un pericol pentru tara, individul asta, asta pentru bani o vinde si pe masa

  2. Si liberalii vor cascaval de la primarie, nu l-au sustinut asa ca sa scape de Firea, le e foame la fomisitii astia goazari de liberali

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger