AcasăPoliticaTransfer „în masă” înainte de alegeri. Lovitura încasată de PNL. Mai mulți...

Transfer „în masă” înainte de alegeri. Lovitura încasată de PNL. Mai mulți primari, viceprimari și consilieri locali din Olt au trecut la PSD

sursa foto: stiripesurse.ro

Lovitură încasată de PNL, înainte de alegeri. S-a aflat că mai mulți primari, viceprimari și consilieri locali din județul Olt au trecut la PSD.

„Când oamenii își doresc sa facă parte dintr-un proiect administrativ, care are ca principiu buna guvernare locală, trebuie să le dai ocazia să demonstreze”, anunță joi, 15 februarie, PSD Olt, într-un mesaj transmis pe o rețea de socializare.

Mesaj în care se menționează că mai mulți aleși locali „au ales echilibrul, dialogul, stabilitatea și programul de guvernare al PSD Olt”.

„Se detașează de stilul de lucru bazat pe scandal al PNL Olt”

S-au anunțat și numele edililor, viceprimarilor și consilierilor locali care au ales să facă pasul spre PSD Olt.

„Primarul Comunei Leleasca, Selescu Vasilică, al comunei Cungrea, Vlad Cosmin, viceprimarii comunelor Priseaca, Cungrea și Leleasca, Drugă Cătălin, respectiv, Stancana Gheorghe și Enache Constantin, alături de 11 consilieri locali:

Popistaș Alexandru, CL Slatina, Andronie Sabin, Preda Costel, Vizionie Marian, Ban Claudiu, Coconete Dumitru (CL Cungrea), Jandarmu Cristian, Murugă Nicolae (CL Priseaca) Postolache Ion, Criveanu Gheorghe, Matei Ioan (CL Pârșcoveni) și Matei Marian, fostul candidat al PNL Pârșcoveni, au ales echilibrul, dialogul, stabilitatea și programul de guvernare al PSD Olt”, se menționează în anunțul postat pe pagina de Facebook a PSD Olt.

Social-democrații din Olt le-au transmis noilor veniți în „tabăra” PSD bun venit în echipă. „Aceștia se detașează de stilul de lucru bazat pe scandal al PNL Olt și de oportunismul sadea al unor politicieni, care își amintesc de Olt și slătineni doar în preajma alegerilor.
Bun venit în echipă!”, au mai menționat cei de la PSD Olt.

Pericolul dezintegrării PNL

De altfel, „Național” a scris, într-un material amplu, despre pericolul dezintegrării PNL: „Într-un scenariu apocaliptic, în care PNL obține la europarlamentare un scor mai mic decât AUR, pericolul este ca partidul să se dezintegreze. Grupul de la Cluj, cu Emil Boc săgeată, devenit tot mai vocal, va da atacul încercând să preia puterea. Nu-i exclus să asistăm la demisii/demiteri de răsunet din partid, dar mai ales la dezertări în rândul membrilor din eșaloanele 2 și 3”.

Citiți mai multe aici: Greii din PNL au decis: Ciucă, SACRIFICAT!

author avatar
Andrei Coman
528 afisari

4 COMENTARII

  1. Haoleo, primarii din Olt, mancale-ar salariile din PSD, au trecut la aia care inghit orice primar ‘bun” , ca ala de la Crevedia?

  2. I-a vota dracu și pe PSD și pe PNL cat și pe restul partidelor căpușă ale bugetului de stat!!!🤬🤬🤬🤮🤮🤮

  3. Sobolanii parasesc primii corabia care se scufunda. Jegurile peneliste din echipa cistigatoare sint distruse dupa urmatoarele alegeri!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger