AcasăPoliticaTraian Băsescu:„O să fiu foarte dur, dar sunt două adevăruri”

Traian Băsescu:„O să fiu foarte dur, dar sunt două adevăruri”

Băsescu, mesaj dur: ”Să și-o ia Cioloș să și-o facă mărțișor pe doamna asta”. De la ce a pornit totul

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a afirmat, marți seară, la postul B1 TV, că explozia de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus a trezit multe semnale de alarmă din partea Europei.

„În contextul în care numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus continuă să crească, România este privită tot mai mult ca o zonă de risc”, a spus președintele Băsescu.

„România a primit deja semnale de alarmă în Europa, de asta nici nu se poate zbura către multe destinații deja. Din cauza exploziei din ultimele săptămâni, văd că și Grecia a introdus o declarație unică pentru cetățenii români, în unele cazuri anulează și rezervările, deci stăm bine! (n.r. declarația este introdusă pentru toți turiștii, din toate statele acceptate, în contextul deschiderii extinse a granițelor de la 1 iulie)”, a adăugat fostul președinte.

Traian Băsescu, două adevăruri despre coronavirus

,,O să fiu foarte dur, dar sunt două adevăruri. Eu am considerat că s-a ridicat prematur starea de urgență, președintele s-a dispersat prea repede de responsabilitate și a trimis-o la Guvern, în baza unei Ordonanțe.

Al doilea lucru este că Guvernul nu a rezistat presiunilor publice și a relaxat prea repede măsurile de prevenție.

Și al treilea lucru este legat de popor! Îmi pare rău sa o spun, dar este un adevăr. Poporul s-a plictisit să lupte.

Până la urmă, aici, suntem în fața unui război cu un virus. Poporul a ascultat cât a ascultat și s-a plictisit. S-a mai întâmplat în istorie să ne plictisim să luptăm și suportăm consecințele. Este indiscutabil acest abandon generalizat al privațiunilor legate de protejarea de acest virus. Deci marea majoritate a acestei populații refuză să lupte cu acest virus. E ca la un meci de handbal, până la urmă cedăm psihic”, a declarat Traian Băsescu

author avatar
Eli Dan Davidescu
591 afisari

4 COMENTARII

  1. Gandirea Securistoida a lui Petrov este corecta !
    Moii de Liberali ne conduc la dezastru national.

  2. ?
    Primul adevar al lui Petrov-sunt turnator la securitate.
    Al doilea adevăr a lui Petrrov- le trag pe gatlej de caldura de nu se zvanta.

    acest comentariu a nu se citi daca nu ai peste 18 ani, iti poate produce traume morale psihice si psihologoce pe intreaga viata.

  3. Pentru domnii (sau doamnele care posteaza)In primul rand eu nu sunt ,,de pe malul stang al Nistrului ” sunt roman get- beget Am avut critici directe catre unii mahari ai rusilor E usor sa pui etichete cand tu insuti esti un individ cu semnul intrebarii Un control la mansarda nu ti ar strica !

  4. Are dreptate domnul acela de la PER Ai tupeu de om nebun turnatorule PETROV Ai distrus tara ,ai distrus destine ,ti ai batut joc cat ai putut de romani si de Romania Ce ar fi sa scrii o carte adresata tinerilor despre toate magariile ,hotiile , curvareala si bataia de joc pe care ai facut o in anii cat ai ocupat functii inalte Boule nesimtit si prost Du te dracului si lasa tara in pace Ajunge !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger