AcasăPoliticaTraian Băsescu se dezice de PMP! Fuziunea cu PNL i-a pus capac!

Traian Băsescu se dezice de PMP! Fuziunea cu PNL i-a pus capac!

traian basescuTraian Băsescu se dezice de PMP! Fuziunea cu PNL i-a pus capac!

Conducerea PNL a votat ca partidul să fuzioneze prin absorbție cu Partidul Mișcarea Populară (PMP), partid creat de fostul președinte Traian Băsescu, potrivit surselor politice.

Liberalii au votat în Biroul Executiv echipa de negociere privind fuziunea prin absorbție cu PMP. Formaţiunea va decide sâmbătă, în forurile statutare, dacă va fuziona cu PNL, după ce au primit invitația din partea liberalilor, au spus sursele.

Traian Băsescu s-a îndepărtat de PMP

Traian Băsescu a reacţionat la posibila fuziune între PMP și PNL. Fostul președinte precizează că nu va participa la asemenea negocieri și nici nu are de gând să se mai implice politic în afara grupului PPE din Parlmentul European.

Cu privire la posibila mea implicare in negocieri dintre PMP si PNL, fac urmatoarele precizari:

1. Din data de 6 decembrie 2020, nu am mai avut nici un fel de implicare in activitatea PMP;

2. Nu detin nici un fel de functie in PMP;

3. Nu am participat si nici nu voi participa la nici un fel de discutii interne cu privire la o eventuala fuziune a PMP cu PNL;

4. Singura activitate politica pe care o desfasor este legata de activitate grupului PPE din Parlamentul European.

Vă doresc tuturor, sănătate!”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Cristian Diaconescu a negat fuziunea

Într-un mesaj publicat pe Facebook de PMP, președintele partidului, Cristian Diaconescu, neagă fuziunea cu PNL.

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, foarte clar, că știrile apărute în spațiul public privind deciziile care ar fi fost luate de PMP privind fuziunea cu PNL, sunt false”, arată mesajul.

Din PNL fac parte foștii liderii ai PDL, printre care Vasile Blaga și Emil Boc, cu care Traian Băsescu s-a certat în urma congresului în care Elena Udrea a pierdut alegerile din partid.

author avatar
Andrei Ștefan
480 afisari

8 COMENTARII

  1. ” Singura activitate politica ” este sa-ti pregătești cur-basau pentru bulău, activitatea ta fiind legată de grupul de cantacoisi din „fluier” romantic numit ” cu curu spart ” !

  2. Tot bisnitar politic ai ramass nimic nu te-a schimbat, acelasi barbugiu de port cutitar, care alături de scuritatea ta trisezi la alba neagra chiorand ochiu la portofelul elector.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger