AcasăPoliticaTraian Băsescu reacționează la moțiunea de cenzură: „Prostie mai mare ca asta...

Traian Băsescu reacționează la moțiunea de cenzură: „Prostie mai mare ca asta nu am văzut! Dacă aș fi un om fără carte, m-ar păcăli PSD”

Traian Băsescu reacționează la moțiunea de cenzură: „Prostie mai mare ca asta nu am văzut! Dacă aș fi un om fără carte, m-ar păcăli PSD”Traian Băsescu reacționează la moțiunea de cenzură: „Prostie mai mare ca asta nu am văzut! Dacă aș fi un om fără carte, m-ar păcăli PSD”

Fostul președinte al României Traian Băsescu susține că moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Orban este o mare prostie care prorbabil va avea efectul invers de cel dorit de Marcel Ciolacu.

„Prostie mai mare că asta nu am văzut. Ce depui moțiune de cenzură când știi că nu o poți dezbate și vota în sesiune extraordinară? Ce facem până în septembrie, stăm și o citim până atunci? De regulă, când vrei să faci ceva cu o moțiune de cenzură, o depui, o citești, votezi. Care e rostul să stai o luna? Eu cred că va culege efectul invers Ciolacu, Congresul ăla nu e format din oameni cu cap de lemn. Nici nu merită citită moțiunea. A fost depusă pentru a nu se întâmplă nimic”, a declarat candidatul PMP la Primăria Capitalei.

Traian Băsescu: „Această moțiune nu produce niciun efect”

„Nu-mi place să fiu păcălit. Dacă aș fi un om fără carte, m-ar păcăli PSD. Această moțiune nu produce niciun efect. De la 1 septembrie vor intră în plată pensiile, Ciolacu va flutură moțiunea degeaba, că Noi am depus-o, dar legea nu ne lasă să îi dăm jos. Nu aruncă decât în ridicol pe cei care au inițiat-o. Nu am de ce să o citesc, trebuie să îmi prețuiesc timpul”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea TV.

Marcel Ciolacu anunța că „pe 17 august, PSD va depune moțiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecați: acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”.

Marcel Ciolacu i-a reproșat premierului că nu i-ar păsa de sănătatea românilor. ”Domnul Orban, de când v-ați instalat la putere și până azi nu v-a păsat nici măcar o secundă nici de sănătatea românilor, nici de traiul lor de zi cu zi. Aţi avut o singură obsesie – alegerile anticipate, pentru asta aţi sacrificat tot”, a susținut șeful interimar al PSD.

 

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu
279 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger