AcasăPoliticaTraian Basescu pregateste terenul pentru candidatura Elenei Udrea la prezidentiale

Traian Basescu pregateste terenul pentru candidatura Elenei Udrea la prezidentiale

Presedintele Traian Basescu si-ar dori ca locul lui la Cotroceni sa fie ocupat de o femeie. Coincidenta sau nu, marturisirea sefului statului vine dupa ce in mediile politice a aparut informatia ca Elena Udrea va  intra in cursa prezidentiala din 2014.

Elena Udrea ar putea fi un candidat puternic pentru Cotroceni

„Se apropie vremea ca o femeie sa candideze la alegerile prezidentiale”, a declarat Basescu, mentionand ca doamnele sunt cinstite, loiale si nu-si abandoneaza principiile. „Daca privim in sondaje, deja apar niste femei care au o vechime in politica si care sunt acolo, in primii 20 de oameni politici din Romania. Sunt sanse, iar eu as fi bucuros sa sustin o femeie la Presedintie sau pentru functia de prim-ministru”, a mai spus  seful statului. In ceea ce o priveste pe Elena Udrea, presedintele sustina ca  a fost „un pariu castigat”.

„Este un politician la moda si serios”, a mai completat Traian Basescu. Altfel spus, candidatul ideal la alegerile din 2014,  care are capacitatea sa aduca un suflu nou  in viata politica.  A plecat de jos, dar a avut ambitia, indrazneala si puterea sa creada in viitorul ei. In felul acesta, Elena Udrea a ajuns printre cei mai bine cotati oameni politici, chiar daca asta a insemnat sa-si sacrifice viata personala.

author avatar
Victor Paun
828 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger