AcasăPoliticaTraian Băsescu, peste măsura de încrezător: Voi avea peste 30% din voturi...

Traian Băsescu, peste măsura de încrezător: Voi avea peste 30% din voturi la alegerile pentru Primăria Capitalei!

Traian Băsescu, peste măsura de încrezător: Voi avea peste 30% din voturi la alegerile pentru Primăria Capitalei!Traian Băsescu, peste măsura de încrezător: Voi avea peste 30% din voturi la alegerile pentru Primăria Capitalei!

Fostul președitne al României, Traian Băsescu, și-a depus candidatura la alegerile pentru Primăria Municipiului București duminică, 16 august, la Biroul Electoral Municipal, fiind foarte încrezător în obținerea unui procent substanțial de voturi.

Traian Băsescu candidează pentru funcția de Primar General al Municipiului București din partea PMP, partidul pe care l-a fondat.

„Mi-am depus candidatura, sper să fie îndeplinite toate condițiile. De acum începe lupta. Sper să obțin mult peste 30%. Vă pot spune că voi face peste 30%, vom vedea dacă asta este suficient” , a declarat Traian Băsescu după ce și-a depus candidatura la alegerile Primăriei Capitalei.

Băsescu, candidatul oficial al PMP la Primăria Capitalei

„Încălzirea si apa calda au rămas la stadiul pe care l-am lăsat, în mandatul meu am modernizat punctele termice și de atunci s-a știut că RADET-ul va intra în faliment. Fondul problemei în București este poluarea care trebuie limitată. Atâta timp cât blocurile pierd 20% din cantitatea de căldura, adică încălzesc atmosfera. Una dintre soluții este să limităm aceste pierderi de căldură” , a declarat Traian Băsescu la Biroul Electoral.

Fostul președinte, încrezător în forțele proprii

„Bucureștiul trebuie săpat. La Piața Romană, Arcul de Triumf trebuie un pasaj. Vă aduc aminte că bucureștenii m-au suportat când am refăcut fundația pe Magheru și Calea Victoriei” , a mai menționat Traian Băsescu.

„Îmi propun ca în trei ore să ajung la o înțelege în ceea ce privește cazul Constanda. În general abordarea mea, de la trecutele alegeri locale, a fost niciun consiliu să nu fie blocat pe criterii politice, doar pentru că avem noi două-trei voturi de consilieri”, a susținut fostul președinte al României.

Eugen Tomac anunța în urmă cu câteva zile că deja se strânseseră semnăturile necesare susținerii candidaturii fostului șef al statului în cursa pentru fotoliul de primar general.

„Vă mulțumim tuturor, avem semnăturile pentru candidatura domnului Președinte Traian Băsescu la Primăria Generală a Municipiului București. În prima zi s-au strâns peste 11480 de semnături”, a transmis Eugen Tomac, pe Facebook.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
126 afisari

2 COMENTARII

  1. Tov. Gen. Petrov, s-a mișcat sistemul de forța din România, legea e doar pentru unii, alții nu au treaba cu ea.

  2. CUM DRACU DE NU E ASTA LA PUSCARIE INCA??SI CE TUPEU ARE TURNATORUL !!!!!!ASTA DA JUSTITIE……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger