AcasăPoliticaTraian Băsescu, lovitură după lovitură. A aflat că totul s-a terminat pentru...

Traian Băsescu, lovitură după lovitură. A aflat că totul s-a terminat pentru el, pe patul de spital!

traian basescu

Traian Băsescu se află internat în spital din cauza unei viroze puternice. Fostul preşedinte, ajuns la 72 ani, este de trei zile sub supravegherea medicilor de la Spitalul Militar din Capitală.

Băsescu primește însă o lovitură, pe patul de spital.

L-au exclus de pe lista pentru europarlamentare

Fostul președinte al României a fost scos de pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare. Asta înseamnă că s-a termnat cariera politică pentru el, conform Antena 3.

Eugen Tomac, PMP, a declarat că-i este alături fostului președinte al României și susține că a ținut legătura cu el zilele acestea.

În ceea ce privește faptul că Traian Băsescu a fost scos de pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare, Tomac a spus că fostul președinte al României și-a anunțat de mult timp retragerea din activitatea politică.

”Domnul președinte a anunțat de foarte, foarte mult timp că nu mai face politica activă și, într-un fel, într-un mod absolut natural, știam că nu-și mai dorește o o competiție politică. Nu s-a mai implicat nici în activitatea PMP.

Dumnealui, de foarte, foarte mult timp, ne-a informat pe toți că nu dorește să mai facă politica activă și nu s-a mai implicat deloc în activitatea noastră.

Dar, repet, nu înseamnă că noi nu am comunicat și nu am îndrăznit ori de câte ori am simțit nevoia să-i cerem un punct de vedere”, a încheiat Eugen Tomac, europarlamentar.

Diagnosticat cu gripă de tip A

Internat la Spitalul Militar din Capitală, Traian Băsescu vorbește cu dificultate și acuză o stare de oboseală după ce a fost diagnosticat cu gripă de tip A.

Medicii au decis să-l interneze pentru a face investigații suplimentare. În prezent, starea fostului președinte este una stabilă, iar, potrivit cadrelor medicale, evoluează pozitiv starea acestuia.

Ar mai avea stări de oboseală și chiar și dificultăți în vorbire.

author avatar
Andrei Ștefan
1.875 afisari

7 COMENTARII

      • Le doresc acelasi lucru alora de au facut numa rau Romaniei in toata viața lor! Si celor ce sar in apararea tradatorilor cum esti tu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger