AcasăPoliticaTraian Băsescu, lovitură de K.O. pentru Nicușor Dan. Câte am aflat despre...

Traian Băsescu, lovitură de K.O. pentru Nicușor Dan. Câte am aflat despre Nicușor Dan, mă cutremură”

Traian BasescuTraian Basescu

Fostul președinte Traian Băsescu, în prezent europarlamentar din partea Partidului Mișcarea Populară, candidează la postul de primar general al Capitalei.

După ce a fost scoasă în mass-media o înregistrare audio, compromițătoare pentru contracandidatul său, Nicușor Dan, Băsescu spune că a aflat mult mai multe lucruri care l-ar „desființa„ pe acesta.

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei se pare că nu este chiar atât de „imaculat” cum vrea să pară.

Traian Băsescu spune despre contra candidatul său că are 400 de procese aflate în stare de judecată

„Câte am aflat despre Nicușor Dan, după ce au apărut înregistrările, mă cutremură. Dar cel mai tare mă cutremură lașitatea oamenilor care au suferit de pe urma lui Nicușor Dan.

Dacă îmi arătați o hârtiuță că instanța a zis că a fost ilegală îmi cer scuze de la dl Dan. Primăria Sectorului 4 nu avea nevoie de o hotărâre judecătorească.

Nicușor Dan are 400 de procese deschise între care 100 le-a închis prin înțelegerea părților. De ce stă pe sălile tribunalelor nefiind avocat? Ca să-i agățe pe cei pe care i-a împins în justiție sau pe avocații lor.

Nu vreau să spun că Nicușor Dan e mai corupt decât Firea. Doamne ferește! În seara alegerilor vor fi dezamăgiți și susținătorii, și adversarii Gabrielei Firea”, sunt principalele declarații ale lui Traian Băsescu.

Traian Basescu a postat un text pe Facebook, intitulat „Nimic de vânzare pe taraba cu voturi”

Dacă Nicușor Dan ar fi un tânăr, l-aș comătimi pentru naivitate. Dar pentru că la 51 de ani a acceptat compromisul sulfuros al eliminării PMP din alianța care îl susținea la Primăria Capitalei este primul vinovat, în condițiile în care PMP l-a propus și îndrăznesc să spun, l-a impus ca și candidat al dreptei. Oricum PNL nu avea cu cine defila. În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR și PNL, Barna și Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuși Nicușor Dan. Nenorociții i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat niște cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului. Să faci asta în ziua în care casele de sondaje își fac calibrarea și toate partidele importante află intenția de vot a momentului este o mare prostie”, a scris Băsescu.

author avatar
Eli Dan Davidescu
463 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger