AcasăPoliticaTraian Băsescu, ironic cu privire la dorința lui Iohannis de a deveni...

Traian Băsescu, ironic cu privire la dorința lui Iohannis de a deveni secretar general al NATO

Traian Băsescu, ironic cu privire la dorința lui Iohannis de a deveni Secretar General al NATOTraian Băsescu, ironic cu privire la dorința lui Iohannis de a deveni Secretar General al NATO

Traian Băsescu a comentat anunțul lui Klaus Iohannis de a intra în cursa pentru postul de Secretar General al NATO.

Fostul Președinte al României a luat în râs scenariul din spatele candidaturii lui Iohannis

„Secretarul general nu are avion, va trebui să închirieze de multe ori”

Aici este parte de risc major. Dacă ar fi fost un aranajament deja făcut, să se renunțe la Rutte, anunțul ar fi fost făcut de americani.

Personal aș spune, poate puțin ironic, n-am crezut că se scoate la concurs postul. Dar se pare că s-a scos și Klaus Iohannis s-a înscris.

Dacă prin candidatura lui Iohannis se pune sub semnul întrebării candidatura lui Mark Rutte este un fapt foarte bun. Mark Rutte disprețuiește România.

Dacă Iohannis a făcut acest anunț fără a avea o strategie de negociere, a făcut o mare greșeală. Nu poți obține funcția fără negocieri extraordinare, fără ambasadori, fără MAE. Președintele trebuie să aibă un guvern dedicat acestui obiectiv.

Și un eșec și un succes ar însemna cam același lucru. este o chestie de imagine pentru Klaus Iohannis și pentru România.

Secretarul general al NATO nu are avion, va trebui să închirieze de multe ori„, a spus fostul președinte.

author avatar
Mihail Ioan
931 afisari

4 COMENTARII

  1. In vremea lui Iohannis, in mod cert Romania a facut progrese, mai putin in prima parte cand el a mers pe mana USR-ului greseala care a produs dezastrele pe care le-am trait. In mod discret, Iohannis a schimbat modul in care s-a facut politica in Romania, modul in care a fost vazuta tara pana la el, tara circului politic cu un presedinte demis de popor si pus inapoi de CCR, tara protocoalelor securitatii, a jafului institutionalizat, a camioanelor de euro duse in … O tara deraiata. Asa ca el a fost un Presedinte care nu a lasat dupa el potopul. El poate privi fara rusine in urma si poate pretinde o functie la UE sau NATO, ca si acolo, mai ales la UE, acum aste tot o „Romanie a lui Basescu”.
    Dar, Petrov, este Pertov. Cine stie pentru ce si pentru cine unelteste.
    Iohannis, per total, gut. Gut.

  2. Nu il mai bagati in seama pe Petrov.E condamnat, ce naiba.
    Ar trebui sa aiba dosar penal pentru fals in declaratii.A distrus tara asta cu Boc, Udrea si alti pedelisti si cu frate-su, toti au ciordit.

  3. Bai ametitilor,zi asa,dupa Iohanus numai lapte si miere.Unul dintre voi precis e ” prima doamna „,aia cu acte false la ciordit de case.e anonimul.Economia lui SoCatzu duduie,dragi rooomani v-a crescut puterea de cumparare,aveti mai multi bani in buzunare.Traiti intr-o tara de ” poveste „,educaata,mafiotaaa,esuaataaa.Va plimbati cu aveoane de lux cu patul laartat si cu cina cea de taina de 5 steeele. Acum veti avea la dfispozitie fiecare si cate o vila renovata cu pretul promotional de 9 meleoane de Euro.Sunati acum,oferta e limitata.

  4. Bai ametitilor,zi asa,dupa Iohanus numai lapte si miere.Unul dintre voi precis e ” prima doamna „,aia cu acte false la ciordit de case.e anonimul.Economia lui SoCatzu duduie,dragi rooomani v-a crescut puterea de cumparare,aveti mai multi bani in buzunare.Traiti intr-o tara de ” poveste „,educaata,mafiotaaa,esuaataaa.Va plimbati cu aveoane de lux cu patul laartat si cu cina cea de taina de 5 steeele. Acum veti avea la dfispozitie fiecare si cate o vila renovata cu pretul promotional de 9 meleoane de Euro.Sunati acum,oferta e limitata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger