AcasăPoliticaTraian Băsescu, internat de urgenţă la Spitalul Militar!

Traian Băsescu, internat de urgenţă la Spitalul Militar!

Traian Băsescu (72 ani) se află internat la Spitalul Militar din București fiind diagnosticat cu o puternică viroză pulmonară. Fostul preşedinte al României se află sub tratament, starea sa fiind stabilă.

Băsescu s-a dus la spital, vineri seara, cu probleme la prostată, potrivit unor surse apropiate fostului președinte. El se află internat la secția de Infecțiose.

Ar mai avea probleme şi la inimă

El se află internat la secția de Infecțiose. Traian Băsescu va fi supus unor investigații și va urma un tratament specific afecțiunii de care suferă.

Se pare că fostul lider de la Cotroceni mai are și alte probleme de sănătate. Din câte se pare, unele au fost identificate în zona inimii şi a vaselor de sânge.

Acum, Traian Băsescu se află la Secția de Boli Infecțioase. Fostul președinte ar fi luat un virus respirator puternic, infecție ce face acum ravagii în țară. Se pare că problema ar fi de la plămâni și se află sub tratament.

​Sezonul de gripă și viroze s-a instalat în România. Numărul de cazuri este în creștere evidentă. La camera de gardă a Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș se prezintă zilnic în jur de 200 de pacienți cu gripă sau alte infecții respiratorii, în condițiile în care, în vârful pandemiei de COVID-19, numărul pacienților care ajungeau într-o zi la camera de gardă era de 300.

A fost internat şi la Bruxelles

În martie 2022, Traian Băsescu a fost internat la un spital din Bruxelles, după ce i s-a făcut rău pe holurile Parlamentului European în ziua în care a primit sentinţa prin care a fost declarat colaborator al Securităţii.

Ulterior, el a fost internat la un spital din Paris, acolo unde a primit tratament şi a făcut noi investigaţii medicale.

Istoricul medical al fostului președinte include și o operație de hernie de disc, pe care a suferit-o la Viena, în 2006, dar și o intervenție la nivelul tiroidei, în 2007.

author avatar
Andrei Ștefan
591 afisari

6 COMENTARII

  1. Are 3 doze de pfizer dar a uitat sa-si faca cele 9 rapeluri. Da fuguta la centrul de ”vaccinare” si baga-ti 9 doze nenea Base!

  2. Are probleme sub centură, va ieși fără cojones. Deja va fi o alta persoana, nu va mai fi Băse

  3. Sa nu mori Base inainte de a apuca sa o vezi pe EBA cu cracii in sus. Sa te chinui cum ne-ai chinuit pe noi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger