AcasăPoliticaTraian Băsescu, externat. Ce s-a mai aflat de la soția fostului președinte...

Traian Băsescu, externat. Ce s-a mai aflat de la soția fostului președinte – VIDEO

Traian Băsescu, externat. Ce s-a mai aflat de la soția fostului președinte - VIDEO (sursa foto: Facebook/Traian Basescu)

Informații de ultim moment, venite chiar de la soția fostului lider de la Cotroceni, indică faptul că Traian Băsescu a părăsit unitatea medicală în care fusese internat.

„S-a externat”, a anunțat soția fostului președinte, miercuri dimineață, vorbind cu un reporter România TV.

Nu se știe deocamdată dacă Traian Băsescu va reveni în țară sau va rămâne la Bruxelles. „Depinde cum îi permite starea de sănătate. (Are probleme) și cu inima și cu plămânii”, a declarat soția fostului președinte, actualmente europarlamentar.

Maria Băsescu: M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus…

Pe de altă parte, familia fostului șef al statului se pregătește să plece din vila de pe strada Gogol. Dovadă faptul că mai multe cutii de carton au fost aduse în curtea casei. De altfel, Maria Băsescu a anunțat, tot miercuri, că începe împachetarea. Semn că se pregătește pentru mutarea lucrurilor din vila în care a locuit alături de fostul șef al statului, știut fiind anunțul venit recent din direcția RA-APPS, privind obligaţia de a elibera casa, în termen de 60 de zile.

„M-am mutat de foarte multe ori, să știți. Casa asta cred că e a noua casă în care m-am mutat. (…) Așa că încă o mutare în plus sau în minus…”, a mai spus Maria Băsescu.

De altfel, încă din ziua precedentă soția fostului lider de la Cotroceni făcuse câteva scurte referiri la starea de sănătate a lui Traian Băsescu – VEZI AICI. Despre fostul șef al statului s-a aflat, în ultimele zile, că a ajuns în grija medicilor, pe fondul deciziei Curții Supreme, care a decis, definitiv, că Băsescu a colaborat cu Securitatea – VEZI DETALII AICI, AICI și AICI.

356 afisari

7 COMENTARII

  1. Petrov, te asteptam la Rahova, s-o iei si pe Nuti cu tine, ca acolo aveti timp suficient de amor

    • Jegul Petrov trebuia sa vina in tara sa se trateze. A fost 10 ani presedinte si a pus la punct sist sanitar.

  2. Ii cer Ue sa il dea afara pe Petrov ca e o lege interioara Ue care spune ca daca ai fost securist nu ai ce cauta in Parlament European .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger