AcasăPoliticaTraian Băsescu, DISPERAT! Atacă PNL, PSD, primarii și pe toți românii!

Traian Băsescu, DISPERAT! Atacă PNL, PSD, primarii și pe toți românii!

Traian Băsescu, DISPERAT! Atacă PNL, PSD, primarii și pe toți românii! / Sursa FOTO: https://cetateanul.net

Traian Băsescu a intrat în campanie electorală și nu mai ține cont de nicio strategie. Atacă de-a valma, și dreapta, și stânga politicii, într-o ofensivă disperată spre fotoliul de primar al Capitalei.

În direct la România Tv, fostul președinte se declară deranjat de faptul că PNL minte la fel ca PSD când vine vorba de pensiile românilor. Noul haiduc al politicii dâmbovițene s-a făcut avocatul bătrânilor din țară, deși în urmă cu numai câțiva ani mulți îl vedeau ca pe un bandit la drumul mare care jefuiește văduve și copii orfani. Deh, a uitat „Petrov” când tăia pensiile și lefurile românilor!

„Ce mă supără pe mine? Că mint la fel ca şi PSD. PSD spunea că dă 40% la pensii şi nu aveau cum s-o facă nici înainte de pandemie, dar într-o perioadă ca aceasta. Ca şi PSD, nu au dat indexările la 1 ianuarie şi vin acum şi spun -v-am dat o creştere a punctului de pensie cu 14%. În acest an, ei au furat fiecare pensionar cu 904 lei. Dacă veneau cu indexarea de la 1 ianuarie până la 1 septembrie şi veneau cu 14% acum erau corecţi. Mărirea reală e de 3,5%”, a atacat Traian Băsescu, la România Tv.

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a anunţat că la rectificarea bugetară a fost inclusă majorarea punctului de pensie, de la 1 septembrie, de la 1.265 lei la 1.442 de lei şi creşterea pensiei minime de la 704 lei la 800 lei.

Traian Băsescu: „PNL nu a făcut nimic pentru acest debut de an școlar!”

În aceeași emisiune, Băsescu a discutat și despre situaţia începerii noului an şcolar şi a criticat felul în care guvernanții au gestionat pe timpul verii pregătirile, afirmând că nu s-a făcut nimic în acest sens: „Spre exemplu, începe şcoala şi ei acum se agită, deci nu s-au agitat o vară întreagă. Ei acum pregătesc dascălii pentru curriculul online. Dacă micșorezi curricula, găsești modalităţi de substituire. Nu au făcut nimic, iar mâine, poimâine vor spune «Școlile să se descurce».

Băsescu este convins că „vom avea o transmitere a bolii de nedescris. Aveam primării ce aveau posibilitatea de a pregăti structuri modulare pe post de clase. Nu au făcut nici asta! E greu să mai descrii incompetenţa şi lipsa de viziune a acestui Guvern”.

Traian Băsescu anunță Apocalipsa: „Va fi un dezastru pentru copii și familii!”

Însă, atenție, Traian Băsescu ne avertizează: „Să nu credeți că dacă ar veni trupa lui Ciolacu ar fi mai bine! Și la PSD incompetența e cât cuprinde. Marea problemă acum e ca Guvernul să cheme doi, trei, cinci  oameni care să le dea idei, după ce toată vara s-au ținut de propagandă despre cât de buni sunt ei, despre cum au salvat țara… Mai bine pregăteau cadrele didactice să predea la distanţă, să pregătească acoperirea rețelelor în zonele rurale pentru același motiv sau se puteau interconecta la rețeaua optică a Trans Electrica sau a CFR. Nu au făcut nimic și acum se pregătesc cu aparatul de propaganda; cât de bine fac ei și cum ratăm din cauza nu știu cui debutul de an școlar”.

În concluzie, „Petrov” dă ca sigur anunțul: „Acest debut de an școlar nu poate fi altceva decât un dezastru pentru copii și familii!”.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
480 afisari

5 COMENTARII

  1. E foarte posibil ca astazi , 24 august 2020 , Traian Basescu sa isi retraga candidatura la Primaria Capitalei , daca nu face asta o sa ramana in istorie o corveta esuata .

  2. Securistul Petrov tine de putere cu dintii, va santaja la maxim pe toata lumea, oare de ce se teme ?
    Ce a ascuns pana acum Romanilor ?

  3. Deci nu esixta alt mediu intre satul părăsit si bratara de aur pt ei decât la beciul domnesc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger