AcasăPoliticaTraian Băsescu, cenzurat în timpul unei dezbateri în Parlamentul European. Ce a...

Traian Băsescu, cenzurat în timpul unei dezbateri în Parlamentul European. Ce a putut să spună despre Putin – VIDEO

traian basescuTraian Băsescu, cenzurat în timpul unei dezbateri în Parlamentul European. Ce a putut să spună despre Putin - VIDEO

Traian Băsescu a fost cenzurat în timpul unei dezbateri în Parlamentul European. Fostul președinte al României a citit o listă cu foștii oficiali europeni care au lucrat pentru Rusia.

Surprinzător a fost faptul că fostul președinte nu a apucat să-și termine discursul, pentru că șeful de ședință i-a tăiat microfonul, aparent pentru depășirea timpului alocat.

I s-a tăiat microfonul în Parlamentul European

„Avem o altă mare problemă, problema consolidării lui Putin de către demnitari ai Uniunii Europene.

Și aici o să enumăr câțiva premieri ai Uniunii Europene care s-au pus în slujba lui Putin după terminarea mandatelor: Schroder e pe buzele tuturor, Matteo Renzi, fost premier italian, angajat la firmă rusească, Christian Kern, fost cancelar austriac, Francois Fillon, fost premier al Franței, Esko Aho, fost premier finlandez, Paavo Lipponen, fost premier finlandez, Karin Kneissl, fost ministru de externe austriac, Hans Schelling, fost ministru de finanțe austriac, și sigur nu putea să lipsească Dominique Strauss Kahn. Cu astfel de oameni în jurul său și în vârful …”, așa s-a încheiat discursul lui Traian Băsescu.

„Mulțumesc mult, dragă coleg Băsescu. Mulțumesc. Colegul! Colegul! Coleg Traian, păstrați ordinea!”, a intervenit imediat șeful de ședință, Rainer Wieland.

Traian Băsescu a fost colaborator al Securității

Fostul președinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică, sub numele conspirativ „Petrov”. În urma deciziei ÎCCJ de colaborare cu Securitatea, Traian Băsescu și-a pierdut drepturile cuvenite foștilor șefi de stat, potrivit unei legi votate de parlament în 2021 și publicate în Monitorul Oficial.

Conform legii 406/2001, persoanele care au avut calitatea de şef al statului român beneficiază pe durata vieţii de următoarele drepturi:

  • folosinţă gratuită a unei locuinţe de protocol, cu destinaţia de reşedinţă, care cuprinde şi un spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru, încadrat cu un post de consilier şi un post de secretar;
  • o indemnizaţie lunară în cuantum egal cu 75% din indemnizaţia acordată Preşedintelui României în exerciţiu;
  • pază şi protecţie, precum şi folosinţă gratuită a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protecţie şi Pază, potrivit reglementărilor în vigoare.
author avatar
Andreea Vlad
698 afisari

10 COMENTARII

  1. PetrovQiombete stie ca el a fost securist DIE-GRU…diamante din Africa la Anvers si arme dinURSS in Africa….Junker-Luxemburg….mBloodDiamonds…SolomonVandy….SierraLeone…ViktorBout-PetrovBasescu….kisskiss….banii in Panama si Costarica…vezi Udrea-Bica

    • Trebuia sa-si boteze copiii GAZPROMICA si KALASNIKOVIKA….ca de acolo au curs banii in conturile off-shore ale lui PetrovQiombete…Yupiiiii tata e cool..Eba laMonaco facuta posta de mafiotii ANRP

    • Parca este in vigoare legea care interzice persoanelor care au facut POLITIE POLITICA tip NKVD sa participe la alegeri.Ce cauta acest criminal escroc hot impostor in politica????

  2. Nene Basescu : MULTUMIM ! …

    Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Guido_Reil acesta a fost miner : o meserie cinstita!
    provenienta numelui Guido este din Italia si nu un nume german! Citind in aceeasi pagina.. domnul
    Guido Reil are antecedente antisemite ptr ca s-a opus la construirea unui centru de straini in orasul Essen.
    Ptr ca numele lui nu are provenienta germana + fost miner cresc probabilitatile evenimentelor: „provine din familie mixta” , „in familiile mixte sunt disensiuni rasiale ,mai ales in tari care au pierdut al doi-lea razboi mondial (Germania,Italia,…)” ,”in fosta meserie / in orasul natal e posibil sa fi avut disensiuni cu ceilalti straini” => gandire antisemita (deseori cei nascuti in acele tari in familii mixte sunt predispusi sa castige apartenenta la grupuri care le aduc castig si ies din marginalizarea dobandita din „proveninenta straina” ; cei din provenienta italiana au dubla apartenenta[nu toti] : politica ,mafia italiana ; a se verifica daca nu e atac rusesc: ptr bani mafia italiana isi plateste trollii ptr „contracte” cu Rusia)

  3. idem nenea Guido Reil : „Cu astfel de oameni în jurul său și în vârful …”
    asteptam multumirile nazistilor putinisti care va pacalesc de ani intregi si va marginalizeaza integrarea in societatea oricarei tari europene ptr a castiga pe nimic terene ,resurse umane si minerale in tara noastra.

    mafia italiana + ruseasca este un flagel care trebuie starpit

  4. Acest individ este un călău al poporului român .A distrus țară că președinte iar acum continua sa facă rău că eurodeputat pe care nu cred că l-au votat prea multi

  5. L-au cenzurat tocmai cand voia sa spuna ca se afla,ultimul cu voia noastra,pe acea lista.Chiar daca va spala cu dero chilotii Ursulei ,sisstemul tot nu il va ierta de puscarie.Fie-va mila de el.

  6. Băse are dreptate: Așa nu mai merge!!! Ori e UE ori e m…UE! Jos jigodiile vândute ale vestului! Jos neocolonialismul! Trăiască România dodoloață!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger