AcasăPoliticaTraian Băsescu, atac dur la autorități. „Populația a fost umilită”

Traian Băsescu, atac dur la autorități. „Populația a fost umilită”

Fostul președinte Traian băsescu a afirmat, duminică seară, la postul România TV, că românii și-au pierdut încrederea în Marcel Vela, raed Arafat, Nelu Tătaru și Ludovic Orban.

Potrivit lui Traian Băsescu, acest lucru se datorează faptului că nu au gestionat bine criza sanitară din țara noastră.

De asemenea, Băsescu susține că toți aceștia ar trebui să plece din funcțiile pe care le dețin.

„Efectele pandemiei nu sunt controlate”

„Una din marile probleme era că pe timpul starii de urgenta a fost ca s-a testat foarte putin. Faptul că s-au relaxat masurile fara ca autoritatile sa stie unde sunt focarele, ne-a adus aici.

Au fost 2 lucruri care nu s-au respectat. În primul rând, masurile din pandemie trebuiau sa se aplice cu respectarea drepturilor fundamentale. Am luat niste masuri salbatice care au iritat populatia. Al doilea lucru: prin comunicare, autorităţile trebuiau sa-şi facă din populatie un partener.

Efectele pandemiei nu sunt controlate. Oamenii nu au incredere în actuala conducere. Trebuie altă echipa. Aceasta populatie a fost umilită de tratamentul primit.

Trebuie sa plece Vela, Arafat, ministrul Sănătăţii şi Premierul. Responsabilitatea operatiunii este a premierului.

Arafat a ratat toate operaţiunile de salvare. Decizie de relaxare a fost cea mai mare mizerie. Relaxare fără să stii cele ma mari focare”, a spus Traian Băsescu.

„Situaţia a scăpat de sub control”

De asemenea, Victor Ponta spune că situaţia a scăpat de sub control, iar oamenii nu mai au încredere în autorităţi.

„Situaţia a scăpat de sub cotrol. Oamenii nu mai cred in autoritati. Aud de la specialisti lucruri ingrozitoare. Cum poti sa spui acum că nu avem ventilatoare? Au trecut 6 luni de la începerea pandemiei. Mi se pare ca e un haos. In afara de propaganda la televizor nu s-a facut nimic.

Am vrut să laud Guvernul ca au crescut numarul de teste. Nu l-au crescut Guvernul, ci clinicile private. Guvernul nu şi-a mărit capacitatea de testare, nici nu a dat măşti.

Suntem în august şi ei tot sunt nepregătiţi. Bine că sunt pregătiţi de alegeri. Dacă iese rău, cine răspunde?”, a spus Victor Ponta la România TV

author avatar
Eli Dan Davidescu
218 afisari

6 COMENTARII

  1. Eu nu mi-am piedut increderea ca nu mi-au câștigat-o. Eu pot sa spun ca nu am avut incredere niciodata in domnul Petrov si asta poate sa doara.

  2. Dar si pentru asta trebuie sa simti. Si sa nu fi nesimtit. Cum poata sa-l doara pe domnul Petrov cand el a furat 7,4 milioane de romani? Atumci cum ramane cu increderea. Il folosim ca cuvant sec in populism sau ca etimologie. Cine denatureaza Romania?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger