AcasăPoliticaTraian Basescu, atac dur la adresa Guvernului

Traian Basescu, atac dur la adresa Guvernului

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a lansat, sambata, un atac dur la adresa Guvernului condus de premierul Victor Ponta.

Prezent la Mamaia, unde a participat la Scoala de Vara a Tineretului PMP, Traian Basescu s-a declarat total nemultumit de modul in care guvernantii au decis sa sustina tineretul tarii.

„Romania are 106 milioane de euro la dispozitie pentru a crea locuri de munca pentru tineret, iar Guvernul nu a reusit sa cheltuie nici macar un cent din suma respectiva”, a afirmat Traian Basescu.

„Banii respectivi vin de la Uniunea Europeana si sunt destinati in special tinerilor din centru, sudul Munteniei si sud-estul tarii, zone in care somajul in randul tinerilor depaseste 25%. Totusi, programul guvernantilor de locuri de munca pentru tineret nici macar nu a fost aprobat, ceea ce este nepermis”, a spus presedintele Romaniei.

Traian Basescu a fost insotit la eveniment de Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, si le-a recomandat tinerilor PMP sa organizeze zilnic proteste in fata Guvernului „pentru ca banii respectivi sunt la dispozitia noastra pentru o perioada limitata de timp, apoi fiind realocati catre tari care au folosit deja banii incasati initial”.

author avatar
Cristi Ionita
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger