AcasăPoliticaTrădează PNL coaliţia de guvernare? Cum vor vota liberalii la moțiunea PSD...

Trădează PNL coaliţia de guvernare? Cum vor vota liberalii la moțiunea PSD la adresa lui Vlad Voiculescu

orban Trădează PNL coaliţia de guvernare? Cum vor vota liberalii la moțiunea PSD la adresa lui Vlad Voiculescu

Ludovic Orban a declarat, după ședința coaliției, că există „un punct” până la care partidele din coaliție decid pentru miniștrii lor, însă există și „un punct” de la care premierul poate să decidă înlocuirea unui ministru.

Şeful PNL și-a arătat nemulțumirea în legătură cu activitatea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu, despre care a spus că „în cazul în care nu se observă o îmbunătățire” se poate ajunge la schimbarea sa.

Ludovic Orban a declarat astăzi că liberalii vor discuta în partid pentru a vedea dacă vor vota sau nu moțiune simplă pe care PSD vrea să o depună la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Astăzi mi s-a comunicat că PSD s-a sucit și nu mai depune moțiune împotriva ministrului Muncii, ci depune o nouă moțiune la adresa ministrului Sănătății„, a declarat Orban.

Întrebat dacă PNL va vota moțiunea, Orban nu a spus nu, ci a declarat că „Vom lua o decizie legat de acest subiect”.

Orban aruncă vina pe USR-PLUS

Am transmis în Coaliție că răspunderea politică în legătură cu menținerea lui Vlad Voiculescu aparține exclusiv USR PLUS. Privim îngrijorați cum e gestionat ministerul. Exigența noastră este maximă.

Și de asemenea, noi susținem foarte clar dreptul premierului ca atunci când un ministru afectează buna funcționare a guvernului, nu-și îndeplinește activitățile și generează situații care pun în pericol buna funcționare a guvernului, premierul are dreptul constituțional să propună schimbarea„, a declarat Ludovic Orban, după ședința Coaliției.

Premierul, când va considera imperios necesar declanașarea procedurii de schimbare a unui ministru, sunt convins că o va face„, a mai precizat Orban.

author avatar
Andrei Ștefan
208 afisari

1 COMENTARIU

  1. PSD sub inteleapta conducere a lui Ciolacu saracu sclav, se joaca de-a opozitia si motiunile fara efect. O sa vada el la alegeri ce inseamna aceasta joaca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger