AcasăPoliticaTrădarea Justiției sau trădarea PSD?

Trădarea Justiției sau trădarea PSD?

Mai trădează și alții, dar la PSD parcă e campionat. A trădat Ponta, a trădat Grindeanu, au trădat unii pe la moțiuni și au lăsat partidul cu ochii în soare. Care cum prinde momentul îi trage partidului o trădare.

Florin Iordache este ultimul actor ieșit pe scena trădării. Nu știu dacă e neapărat o trădare, dar așa țipă din rărunchi Codrin Ștefănescu, fostul secretar general: ”Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziștilor privind desființarea Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justitie( SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secției, unul dintre oponenții Statului Paralel, fostul luptător împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești! Omul pe care l-am apărat public de sute de ori! Pe care l-am susținut ca ministru al Justiției, pentru care m-am certat rău cu trădătorul de Grindeanu! Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează tot în ceea ce au crezut! Jalnic!”

Se zbârlește pielea pe mine. Adică el, Iordache, el, președintele Consiliului Legislativ a făcut așa ceva? Zice Codrin că Florin Iordache a trădat tot în ceea ce a crezut. L-a pocnit la mir, ce mai! Dar dacă Iordache nu a crezut în nimic, ce a mai trădat? A început politica de la partidul lui Cunescu, PSDR și, după unirea cu PSD, eu zic că a văzut care-i treaba și s-a orientat. S-a băgat colo, și colo, și colo și cam peste tot prin partidul social democraților. Ba chiar a terminat și o facultate de drept. Cam târziu, dar pe vremea aia nu se puneau așa lucrurile. În ce a crezut Iordache? Poate doar în dorința lui de a agonisi. De la putere și până la ce a avut chef. În politică, povestea aia cu dragostea de oameni nu o gust. Cum se sacrifică liderii alături de sărăcime nu cred nici bătut. Nicăieri nu s-a întâmplat că președintele de partid să fie cam la fel de amărăștean ca simpatizantul lui. A trădat partidul? Cum, donându-și averea? A trădat Justiția? Cum, aprobând propunerea #reziștilor? Păi o fi văzut omul care-i mersul pentru următorii patru ani și și-o fi făcut socoteala că n-are rost să stea de-a latul. Dacă PSD l-a tras pe dreapta și nu i-a mai dat ceva să mănânce și gura lui pe vreo listă de aleși, de ce să-i mai încurce? Pe cine, deci, a trădat Iordache? Trădare e când vii acasă și vezi că nevasta ți-a luat totul. Mult. Mult. Foarte mult. Până acolo e politică.

author avatar
Valentin Boeru
1.831 afisari

9 COMENTARII

  1. Da, au dreptate organismele internationale oneste, in Romania nu este democratie , este dictatura unui mercenar iohanis pus in functie de forte obscure externe antiromanesti care-si pune guverne de marionete incompetente , a acaparat justitia , institutiile de forta si o parte din presa /tv, facandu-le aservite lui si acolitilor sai vanzatori de tara !!!!
    Asa ca aceasta clasare rusinoasa a Romaniei pe ultimile locuri din Europa si din lume este consecinta acestor practici ale lui Iohanis si regimului sau aservit care dupa cum se vede incalca in permanenta pricipiile democratiei si statului de drept , nesocoteste drepturile legitime si interesele romanilor si ale Romaniei , ale caror victime sunt cetatenii Romaniei care traiesc in saracie si fara nici o perspectiva !!!!

    • Arin gospodin , ai gresit adrisantul , in articol e vorba de tradarea lui Ciordache , ai incurcat beletele de la Raion . Nu esti nici un ” arin ” , esti arinci-pogonici , dihorul mancurt Kostea Sugiuk Tiraspol , puti de la o posta . Citeste in Comisarul .ro , azi , 17 februarie 2021 , ora 20:44 : ” UN ANTIVIRAL NAZAL A BLOCAT TRANSMITEREA CORONAVIRUSULUI INTR-O CERCETARE PE DIHORI ”. Te-ai scos , la cat esti de tembel , sa ai grija sa nu confunzi antiviralul cu supozitorul de-l indesi in anus , esti victima sigura …….hihihihihihihihihihi

      • Ba , tu esti scrintit ? Din ce palarie ai scos ” organismele internationale oneste ” , alea care spun ca in Romania acum nu este democratie , ai ramas de pe vremea lui Dragnea ?

  2. ” CIORDACHE ” unul, dintre cele mai mari ” CANALII ”
    ale politicii postdecembriste, considerat , de locuitorii din Caracal, liderul de fapt al mafiei si interlopilor
    din Caracal, adevaratul protector „din umbra ” al monstrului – Dinca .
    Va spune ceva – din curiozitate- sau este „SIMPLA COINCIDENTA” comportamentului unei procuroare,
    implicata direct in cazul Caracal-Dinca , fosta secretar de stat ,
    numita ” Cu totul intamplator ” de fostul ministru”CIORDACHE ” in MINISTERUL ORDONANTEI 13 ??????
    Apararea familiilor, celor doua fete ” RAPITE ” au relatat si alte aspecte incredibile, cu privire la respectiva procuroare !!!!

    Codrin Stefanescu stie foarte multe despre nemerniciile lui CIORDACHE !
    Sa aiba curajul si sa le faca publice .

  3. Unii au coloană vertebrală, alții, coloană oficială.
    Iordache nici nu sesizează diferența.
    Trădarea devenise sport de partid, de ce să fi stricat „tradiția”? Cei născuți în „zodia oportuniștilor” vor trăda fără să clipească, ori de câte ori le va părea avantajos. Avizul pozitiv dat desființării SIIJ e o mare flegmă aruncată pe obrazul celor care credeau că nimeni nu poate fi mai presus de lege. Iată însă că în curând ,noțiunea de dreptate va fi rescrisă în altă „cheie”

  4. Ma jelesc de pomana , cunosc marfa , tradarea e sport national la pizideu .

  5. Nu trebuia ca Iordache sa intoarca serviciul primit, respectiv numirea ca președintele Consiliului Legislativ?

  6. Desfiintarea SIJ este dorita si dictata cu insistenta de Iohanis , in acest sens este relevant interviul dat de un profesor de la Sibiu(care circula pe internet) intr-o emisiune tv a lui Ion Cristoiu in care dezvaluie fapte si dosare penale (ascunse in justitie), cu documente si date devastatoare despre ilegalitatile savarsite de Iohanis , in cazurile celor sase case , retrocedarea proprietatilor FDGR, traficul de copii s.a.
    Iar unele dosare si o parte din cei din justitie implicati si care au facilitat aceste ilegalitati ale lui iohanis , sunt cercetati de catre SIJ ………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger