AcasăPoliticaTrădare supremă în PSD! Ciolacu pregătește nucleara. E vizat baronul local Marian...

Trădare supremă în PSD! Ciolacu pregătește nucleara. E vizat baronul local Marian Oprișan

Marcel CiolacuTrădare supremă în PSD! Ciolacu pregătește nucleara. E vizat baronul local Marian Oprișan / foto: podul.ro

Conducerea PSD a tras pe linie moartă un mare lider din partid. Este vorba despre baronul local Marian Oprișan, care a pierdut președinția Consiliului Județean Vrancea după aproape 20 de ani.

Oprișan a fost înlocuit din funcția de președinte al PSD Vrancea. Însuși liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, i-a luat locul după ce înainte i-a cerut demisia. Baronul de Vrancea a refuzat să demisioneze, invocând faptul că rezultatul obținut de PSD Vrancea este același ca la alegerile din 2016.

Marcel Ciolacu nu ar fi acceptat explicația lui Oprișan și a propus la vot înlăturarea acestuia din funcție. Potrivit Hotnews.ro, conducerea Consiliului Național l-a demis prin vot. Președintele PSD va asigura interimatul la PSD Vrancea.

La ședința social democraților, au fost schimbați și Niculae Bădălău de la șefia organizației PSD Giurgiu, dar și Viorica Dăncilă, de la Organizația de Femei.

Liderii PSD s-au reunit, luni, în ședința Consiliului Politic Național, o ședință de analiză a rezultatului de la alegerile locale. Fiecare organizație a discutat cu conducerea centrală rezultatul obținut.

Oprișan era unul dintre cei mai puternici lideri PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, liderul PSD Marian Oprişan, şi-a pierdut funcţia pe care o deţinea de 20 de ani, după ce Cătălin Dumitru Toma, candidatul PNL şi USR PLUS, a câştigat în urma alegerilor locale de duminica trecută, 27 septembrie.

Oprişan însemna unul dintre nemuritorii PSD. Din anul 2000, Marian Oprişan era preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi a fost pus în structura de conducere mai multor organizaţii regionale. Înainte de a fi preşedinte, el a deţinut funcţia de vicepreşedinte.

Social-democrații care au pierdut, pe lista neagră

Mai mulți lideri de organizații județene și-ar putea pierde funcția de conducere de la vârful filialelor, după alegerile locale. Printre aceștia se numără Gabriela Zetea (PSD Maramureș), Felix Stroe (PSD Constanța), Mihai Fifor (PSD Arad), Marius Dunca (PSD Brașov) sau Ioan Dârzu (PSD Alba).

De asemenea, nu sunt excluse schimbări și în structura de vicepreședinți. Printre cei care se află în conducerea centrală a partidului și au pierdut alegerile locale sunt Gabriel Zetea, care a pierdut la Maramureș funcția de președinte de CJ și Decebal Făgădău, primarul învins al Constanței. Gabriela Firea scapă de sancțiuni, chiar dacă a pierdut alegerile din București.

author avatar
Andreea Vlad
248 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger