AcasăPoliticaTRĂDARE în PNL! Ludovic Orban, părăsit de încă un "greu" din partid....

TRĂDARE în PNL! Ludovic Orban, părăsit de încă un „greu” din partid. A sărit în barca lui Florin Cîţu

orban_cituTRĂDARE în PNL! Ludovic Orban, părăsit de încă un "greu" din partid. A sărit în barca lui Florin Cîţu

Ludovic Orban a mai primit o lovitură în cursa pentru şefia PNL. Mircea Fechet, preşedintele PNL Bacău, care era văzut ca un susţinător 100 la sută al actualului şef liberal, a schimbat taberele: a sărit în barca lui Florin Cîţu.

Chiar Fechet a făcut anunţul, pe contul de Facebook.

Cum a justificat Mircea Fechet trădarea?

Alegerile interne sunt unele dintre cele mai grele, pentru că ai de ales între oameni din aceeași echipă cu tine, pe care îi cunoști și îi respecți. Acesta este și cazul Congresului PNL din 25 septembrie.

În această competiție, am decis să îl susțin pe Florin Cîţu pentru șefia Partidului Național Liberal.

Ca președinte al organizației PNL Bacău, înțeleg că avem în primul rând o datorie față de cetățenii în fața cărora ne-am asumat angajamente de dezvoltare a acestui județ.

Pentru a reuși să implementăm marile proiecte, trebuie să fim o echipă unită în regiune, cu o voce puternică, care luptă pentru același scop – dezvoltarea Moldovei”, scrie Mirchea Fechet pe Facebook.

Cum aleg liberalii?

Conform calendarului intern, în prima etapă au loc alegeri în organizațiile din țară, unde se decid șefii de filiale și componența Birourilor Județene. Acestea sunt programate în perioada iulie-august.

Apoi, liberalii urmează să-și aleagă o nouă conducere centrală, în congres ordinar pe data de 25 septembrie, la București.

În competiția pentru funcția de președinte al partidului au intrat actualul șef al PNL, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu.

author avatar
Andrei Ștefan
664 afisari

3 COMENTARII

  1. pai asta a tradat si cetatenii prin ce lege a adoptat in putinul timp cat a stat pe la minister asa ca e in traditie !!!!!!!!!barca lui catu o sa i tina sau ii baga la apa??????

  2. Sica Mandolina, se lauda ca a castigat toate alegerile, minte cu nerusinare, daca nu era colitita de cacao, din care si PNL face parte, nu ajungeau la Guvernare, da ce face bautura din om, PNL a pierdut cu rusine alegerile, da, partzogarilor de la putere nu le convine adevarul rusinos pentru ei.

  3. Bastus a fost primul LIBERAL, si de la el incoace, tradarea de tara, de neam, tradarea familiei, si prietenilor, este obligatorie la LIBERALI.
    Este ABC-ul lor ca partid ! Daca nu tradezi, nu poti fi LIBERAL autentic, si ei de autentici au nevoie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger