AcasăPoliticaTot PSD e de vină

Tot PSD e de vină

Nu se putea ca spiritului ager al lui Dan Barna să îi scape tainele scandalului cu renumărarea voturilor de la Sectorul 1 la alegerile locale. Nu e vorba că el i-ar cunoaște pe cei care se plimbau ca pe Magheru cu sacii de voturi în spate. Și nici că „bebelușa alb din Guadelupe” știa dinainte ce are de făcut. Nu, e vorba că el, Barna, știe de la ce a plecat totul.

„Vorbim de o plângere a PSD, care refuză rezultatul alegerilor. E irelevant”, a declarat el în văzul lumii. De aici trebuie să înțelegem că dacă PSD nu sesiza Parchetul, Clotilde Armand nu ar fi avut acum frisoane. Și mai trebuie să înțelegem și că partidul lui Ciolacu e de vină pentru că nu înghite orice tâmpenie venită de la USR, via Dan Barna. Dacă nu refuza rezultatul alegerilor, toată lumea era bine mersi, Clotilde nu ar fi făcut spume de furie și procurorii s-ar fi plictisit. L-a mâncat în pardon pe comunistul ăla de Dan Tudorache să reclame și magistrații, în loc să stea acum la un șpriț, numără voturile. E doar o bătălie politică, gândește Barna. I se poate reproșa lui ceva? Nu cred, el doar a pus în practică o dorință a lui Iohannis, România fără PSD.

S -ar putea să aibă dreptate. PSD este de vină că n-a înțeles că trebuie să fugă în munți. N-a înțeles că schimbarea se face la vot, pe principiul voi votați, noi furăm. PSD este de vină că, dacă nu vota, nici ei nu aveau ce fura. PSD este de vină și pentru că a refuzat rezultatul alegerilor. Aici are dreptate. Parcă ce, cât să se fi furat? Nu s-a furat totul. Și nici mai mult ca alegerile din ’46. S-a furat atât cât unii să treacă de finiș, iar ceilalți să bată din buze a pagubă. Apoi, PSD este de vină și pentru că n-a fost în stare să explice alegătorilor că trebuie votată Clotilde. Dacă ar fi făcut asta, nici ei, USR, nu-și mai făceau probleme din cauza camerelor de supraveghere. A fost un gest neloial din partea PSD, care una zicea și alta filma.

author avatar
Valentin Boeru
1.415 afisari

9 COMENTARII

  1. AK-24 , azi , 10 februarie 2021 , articol de Lavinia Popa : ” SEFUL AEP LE STRICA BUCURIA PSD – istilor : ” ANULAREA ALEGERILOR DIN SECTORUL 1 ESTE IMPOSIBILA , INDIFERENT CE VA CONSTATA ANCHETA ”.

    • Sa te fereasca Dumnezeu de prosti. Si de oi fara creier ce stau calare pe fituici neomarxiste

      • NU SUNT ROMAN , SUNT DOBITOCUL CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ( KOSTEA SUGIUK), am primit ordin de la Raion sa stau calare pe National si sa umplu matu cu galeti de borhot uman . Postez sa nu mor de foame , sunt cel mai prost troll din Europa de Est , am si o diploma de la ospiciu pentru comportament oligofrenic , ma bucur ca sunt bagat in seama , numarul unu la luat spituri in dos si ma mandresc cu asta ……hihihihihihihi

  2. Obs . , spasivo ca ma compatimesti , unde ne intalnim sa-ti execut niste sugiukuri de ” nu ma uita ” la flautul zburlit cu gusa ?

    • Băi Bârna, esti varză! Te credeam mai inteligent. În afară de vreo 2-3 de la usereu lui peşte, formațiunea voastră este down de tot. Atâta lume si-a lăsat speranța în mâinile voastre tremurănde. O bâjbâiți grav.
      Experiența voastră într-o politică corectă, normală, coerentă este nulă. Sunteți ca niște umbre. Nimic altceva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger