AcasăPoliticaToni Grebla: Caprele exista acolo unde au fost!

Toni Grebla: Caprele exista acolo unde au fost!

Intrebat in legatura cu deja celebrul subiect al celor 50 de capre pe care ar fi incercat sa le vanda orintr-un intermediar, Toni Grebla sustine ca animalele -despre care s-a tot facut vorbire, dupa ce s-a aflat despre referatul procurorilor in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie – sunt „acolo unde au fost”.

La plecarea de la Instanta Suprema, unde, joi, s-a judecat contestatia facuta de catre procuroii DNA fata de respingerea solicitatii privind instituirea unei masuri preventive in cazul fostului judecator al Curtii Constitutionale, cea de arest la domiciliu, Toni Grebla a reiterat faptul ca nu a comis niciuna din faptele de care este suspectat. „Nu a aparut niciun element nou in dosar. (…) Pozitia mea este ca nu am comis niciuna din faptele care mi se imputa”, a afirmat Grebla, adaugand ca are incredere ca „judecatorii Inaltei Curti vor pronunta o solutie legala si temeinica” in cazul contestatiei DNA.

Suspectat, printre altele, ca ar fi incercat sa vanda 50 de capre, prin intermediul unor interpus, intrebat ce anume s-a intamplat cu aceste patrupede, Grabla a raspuns: „Caprele exista acolo unde au fost. Se zice ca as fi incercat sa instrainez aceste capre pentru a obtine o suma- un avans de 5.000 de euro – pentru ca as fi avut nevoie de imprumut. Nu aveam nevoie de imprumut”.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger