AcasăPoliticaTomac face bilanțul succesului de la locale: ”PMP, a treia forță”. Care...

Tomac face bilanțul succesului de la locale: ”PMP, a treia forță”. Care e ținta pentru parlamentare

Eugen Tomac a prezentat bilanțul (sursa foto: Facebook)

La o săptămână de la alegerile locale și având rezultatele finale ale scrutinului din 27 septembrie, la nivelul PMP-ului – partidul din partea căruia Traian Băsescu a candidat la Primăria Capitalei – s-a făcut bilanțul.

Iar concluziile au fost anunțate chiar de către liderul PMP, Eugen Tomac, în cursul acestei ultime zile ale săptămânii. ”A fost o campanie foarte dificilă, desfășurându-se în vremea pandemiei, iar faptul că alegerile s-au desfășurat într-un singur tur a generat o polarizare fără precedent în rândul electoratului. Sunt aspecte care au influențat enorm rezultatul final. Pe lângă toate acestea, în politica românească s-a instituit un nou fenomen periculos, fuga de dezbatere, ceea ce este grav. (…) Pentru PMP a fost un test important”, a ales să transmită Tomac, via Facebook, înainte de a le transmite public felicitări reprezentanților PMP care au câștigat mandate de primari, consilieri județeni și consilieri municipali, dar și pe cei care au obținut mandate de consilieri în orașe și comune.

PMP, al treilea partid ca număr de aleși locali

Tomac s-a oprit asupra faptului că partidul pe care îl conduce a reușit să termine cursa electorală din 27 septembrie pe a treia treaptă a podiumului, când vine vorba de numărul de aleși locali. ”Faptul că după PNL și PSD, PMP a avut cei mai mulți candidați, intrând în competiție în 2436 de localități a contat enorm la obținerea procentului de 6+. Astăzi, PMP este al treilea partid ca număr de aleși locali. Avem, după PSD și PNL, cei mai mulți primari și consilieri în întreaga țară”, a mai notat Tomac.

Nu în ultimul rând, liderul PMP a adus în discuție că ținta formațiunii la nivel de scor electoral la viitorul scrutin, mai exact la alegerile parlamentare din acest an, ”este 10+!”. Despre electorală în cauză se știe că a fost programată să aibă loc pe 6 decembrie, însă recent, de la nivelul unui partid politic, s-a cerut amânarea acestor alegeri. DETALII AICI.

165 afisari

5 COMENTARII

  1. Toti au castigat. Pai daca voi sunteti a treia forta, Uniunea Vindeti Romania a catea forta este? Singurul pierdant, ca de fiecare data, poporul roman (cat o mai exista).

  2. Bai Tolomac,pt. parlamentare zarurile sunt aruncate,scorul este stabilit.Poti sa te interesezi la Cotroceni sau direct la STS.Asa ca nu mai visa cai verzi pe sticlele de whisky.Viseaza si Basescu ?

  3. Tocmai Base i-a trimis lui Fritz un bilet de dragoste.Deja sistemul s-a apucat de treaba.

  4. Dupa USR sistemul mai are un maidanez de hranit :PMP.Care a treia forta,bre tolomacule, ca de-a lungul si de-a latul Romaniei toata lumea il blesteama pe Basescu pe drept sau pe nedrept.Basescu a fost in vremea lui cel mai tare politician al tarii dar acum s-a bagat in tarate sa il manance porcii.Pacat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger