AcasăPoliticaTir de acuze de la vârful PSD. Ciolacu: ”Au aruncat țara în...

Tir de acuze de la vârful PSD. Ciolacu: ”Au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors!”

Tir de acuze de la vârful PSD. Ciolacu: ”Au aruncat țara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors!”

Atac tranșant de la vârful principalei formațiuni de Opoziție, la adresa președintelui Iohannis și a formațiunilor din Coaliția de guvernare, după situația generată de nemulțumirile dela nivelul USR PLUS față de revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Marcel Ciolacu face inclusiv trimitere la lipsa unui anunț public cu privire la eventuale consultări convocate de la nivelul Cotrocenilor, în vederea desemnării unui nou ministru cu atribuții depline la Ministerul Sănătății, la conducerea căruia se află, interimar, chiar premierul Cîțu.

”Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors!

S-a umflat socata în voi! Vă dați cu trotinetele în cap! Vă trageți de păr în fața camerelor! Vă maimuțăriți la tv încercând să păreți gravi în timp ce dați ultimatumuri și para-ultimatumuri! Ați transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor și ifoselor voastre!”, susține Ciolacu.

”Dar pentru țară ce faceți, incompetenților?!”

Liderul PSD nu se sfiește nici pe mai departe să folosească unele cuvinte dure la adresa actualilor decidenți de la nivelul puterii, amintind de situația paturilor de Terapie Intensivă, dar și de cele 195 de decese raportate de Grupul de Comunicare Strategică, în bilanțul COVID de joi. ”Dar pentru țară ce faceți, incompetenților?! Dar ultimatumuri pentru a crește testarea și numărul de paturi la ATI când dați??

Chiar nu vă e rușine?! Azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Ați depășit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceți decât să vă împărțiți funcții și bani. România se scufundă și voi continuați să vă bateți pe ciolan! Opriți-vă!”, susține Ciolacu, în mesajul transmis pe Facebook.

În tot acest timp, se așteaptă declarațiile premierului Cîțu, după prima ședințe de Guvern în care a avut, pe lângă prerogativele de premier, și pe cele de ministru interimar al Sănătății. Reuniunea Executivului a avut loc pe fondul valului de reacții venite de la nivelul USR PLUS și al PNL-ului, după schimbarea din Executiv decisă de către prim-ministrul Florin Cîțu.

172 afisari

3 COMENTARII

  1. e doarme!!!!!!cine stie cate teleconferinte si fire de laegatura are el cu cei care il dirijeaza ca doar nu e singur pe lume si se ia in piept cu toata tara!!!!!!!!!!

  2. Acestui borfas penal si tradator de tara ar trebuii dat in consemn la frontiera cu doua luni inainte sa i se termine mandatul [ care l-a obtinut prin frauda grosolana ] ca sigur o sa vrea sa nu faca puscarie !

  3. Pe surse am aflat ca pe domnul il doare direct in . dos, de cam tot ce se intampla, tara merge spre dezastru, e bine pentru transul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger