AcasăPoliticaTERIFIANT: omul lui Putin vorbește despre Al Treilea Război Mondial și APOCALIPSA...

TERIFIANT: omul lui Putin vorbește despre Al Treilea Război Mondial și APOCALIPSA NUCLEARĂ!

Cu fiecare spital bombardat, devine tot mai limpede că mitul Occidentului ca „viziune pentru toată planeta” s-a consumat. Restul lumii merge mai departe pe propriul drum, nu cel trasat de SUA. Când vine vorba de războaie, din punct de vedere istoric, piețele aproape niciodată nu au anticipat în mod corect izbucnirea vreunui conflict. Așa au făcut și înainte de Primul Război Mondial, la fel și în cazul celei de-a doua conflagrații. Acum, tropăitul călăreților Apocalipsei se aude tot mai tare, dar parcă noi și mai vârtos ignorăm pericolul.

În 1909, bestseller-ul „Marea iluzie”, cartea lui Norman Angell, care susținea că războiul nu se va întâmpla deoarece comerțul mondial și fluxurile de capital erau prea strâns legate, a influențat atât de mult opinia publică încât parcă i-a adormit rațiunea. Aproape nimeni n-a băgat de seama pericolul tot mai mare care se acumulase peste vara dintre asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand și izbucnirea războiului, cinci săptămâni mai târziu.

Apoi, s-a întâmplat, dintr-o dată.

Revenind, în 2023 avem fuga SUA din Afganistan, eșecul militar al NATO pe frontul din Ucraina și lovitura încasată de Israel (cu tot cu palma dată Mossad-ului). Mulți spun că Imperiul Occidental se sfărâmă vizibil.

De aici și sentimentul palpabil că ne aflăm într-un punct major de inflexiune: totul pare să fie în mișcare, toate împreună, toate în același timp. Mai multe întrebări, dar aceeași frică ne macină pe toți – Vor scăpa evenimentele de sub control? Ne va înghiți războiul? Unii doresc cu pasiune să prelungească „prezentul”, alții se declară profund nemulțumiți și cer ca acesta să fie modificat radical (sau chiar distrus).

La ce să ne așteptăm? La ce-i mai rău, adică la o divizare a lumii în două sfere: un bloc occidental și un bloc BRICS+. Să urmeze un nou Război Rece, de tipul SUA vs. URSS? Mai probabil, vom asista la o escaladare orizontală pe mai multe dimensiuni. Cam asta anticipează și Alexandr Dughin în ultimul său articol.

Filosoful rus, etichetat de mass-media mainstream cu apelativul „ideologul lui Putin”, vine cu un scenariu apocaliptic referitor la viitorul omenirii. În opinia sa, înfruntarea Israel – Hamas e mai mult decât vedem noi la televizor și în orice moment o lovitură necugetată (sau perfect asumată?!) poate arunca în aer, la propriu, lumea întreagă.

Dar, dincolo de analize și supoziții, cel mai bine este să-l lăsăm pe Dughin să-și dezvăluie scenariul, a cărui derulare este succesivă, pe baza evenimentelor prezente, încleștarea iudeo-palestiniană din Fâșia Gaza.

Să încercăm să descriem unul dintre scenariile posibile ale unei noi escaladări în Orientul Mijlociu

Răscoala palestiniană începe în Cisiordania și Ierusalimul de Est. Mahmoud Abbas nu poate ține situația sub control și, văzând că Israelul este angajat într-un adevărat genocid în Fâșia Gaza, palestinienii lansează o revoltă generală. IDF continuă să masacreze civili în Fâșia Gaza.

În întreaga lume, elitele liberale occidentale pro-americane, care susțin în unanimitate Israelul, sunt din ce în ce mai contestate.

Hezbollah se implică și mulțimi de arabi iordanieni trec granițele.

SUA lansează lovituri preventive împotriva Iranului, care este din ce în ce mai implicat în conflict, iar Iranul ripostează împotriva Israelului. Siria intră în război și atacă platoul Înălțimilor Golan.

Există o mobilizare rapidă a întregii lumi islamice.

Statele islamice pro-americane – Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Qatar etc. – sunt obligate să se alăture confruntării alături de palestinieni. Lor li se alătură Pakistanul, Turcia și Indonezia.

Povestea talibanilor care trimit trupe în Orientul Mijlociu, care a fost o veste falsă, devine o realitate. Bannerele negre ale Khorasanului sunt ridicate în toată lumea.

Problemele dintre salafiști și tradiționaliști, inclusiv șiiți, se intensifcă pe fondul conflictului extins. Începe Marele Jihad al lumii islamice împotriva Occidentului și a Israelului.

Mai întâi, Rusia adoptă o poziție neutră, dar nu se grăbește să sprijine Israelul, pentru că este în război în Ucraina cu Occidentul, care la rândul său este complet de partea Israelului.

La un moment dat, în răscoala Ierusalimului de Est, palestinienii au proclamat nevoia de a închide moscheea Al-Aqsa pentru a o proteja de forțele de apărare israeliene. Moscheea Al-Aqsa a fost menționată la începutul răscoalei din Fâșia Gaza. Israelul, în timpul luptei împotriva milițiilor palestiniene armate și de autoapărare, lansează un atac cu rachete asupra moscheii. Se prăbușește.

Calea către construcția celui de-al treilea templu este clară. Dar, un miliard de musulmani, dintre care 50 de milioane (oficial) sunt în Europa, se agită acum și în Occident.

Un război civil a izbucnit în Europa. Unii europeni sunt de partea elitelor LGBT, Soros și a celei Atlantiste, în timp ce alții fac alianță cu musulmanii și se alătură revoluției antiliberale.

Statele Unite folosesc arme nucleare tactice împotriva Iranului. Rusia lansează o lovitură nucleară tactică împotriva Ucrainei, care încearcă să se agațe de Occident cu orice preț și provoacă Moscova în toate felurile posibile.

Al Treilea Război Mondial a izbucnit cu utilizarea armelor nucleare tactice.

Rusia a decis în cele din urmă să se alăture musulmanilor. Rusia atacă – deși indirect – Israelul. Gog este acolo. În viziunea rusă, Occidentul se află sub dominația directă a Antihristului.

Mulți lideri mondiali mor, alții noi apar, având convingeri mult mai radicale.

China atacă Taiwanul, redirecționând atenția SUA și NATO către o nouă țintă. India se abține să ofere sprijinul direct pe care se bazează Statele Unite.

Sfârșitul istoriei pare să se apropie cu pași repezi.

Feministele, homosexualii și ecologiștii solicită încetarea acestui lucru, dar nimeni nu-i ascultă.

Occidentul este forțat să lupte împotriva tuturor în numele unui obiectiv pe care nu-l mai poate formula – toate tezele vechi privind «drepturile omului», «societatea civilă» și alte incantații au dispărut în realitatea aspră a morții totale care se apropie.

Elon Musk recunoaște că a încetat complet să înțeleagă ce se întâmplă.

Israelul începe să construiască cel de-al treilea templu, sub loviturile din toate părțile. Doar Mesia poate salva situația…”,  prezintă Alexandr Dughin scenariul celui de-Al Treilea Război Mondial, bazat pe desfășurarea curentă a ostilităților din Fâșia Gaza.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.824 afisari

13 COMENTARII

  1. credeam ca e Medvedev:
    -ala la betzie pomeneste intotdeauna de nucleara
    ca r.tudor,zilnic.

  2. CINE ARE URECHI DE AUZIT, SA AUDA.
    cine stie ca a facut fărădelegi impotriva poporului, sa indrepte ce se mai poate.
    cine inca se mai crede jmecher nelimitat …
    primele tinte in miscare, jmecherii nelimitati.

  3. care mesia?
    ca me$ia politic pe care-l asteapta evreii… acela e antihristul.
    nu stim cat mai este pana va canta cocosul, dar vânzătorul este aproape.
    daca noi vom prinde acele vremuri… atunci urmeaza mișcări bruste.
    centurile de siguranta, va rugam.
    la inceput, lumea a trait nenorocirea, crima intre cain si abel, frati.
    acum alte crime si tot intre frati: rusi cu ucrainieni, si evreii cu arabii tot frati din avraam.
    deja mai marii orbi ai lumii implinesc Biblia spre Apocalipsa, iar popoarele inca dorm.
    ‘om trai si’ om vedea. dar daca omenirea scapa bulgarele la vale, nimeni nu mai este in siguranta.

    • Nea Valter , cat mai este cotizatia la Sindicat ? Lasa-l pe Biden , nu vine in Valea Jiului . . .

  4. Iar nu v-ați luat medicamentele. Ba, mai și trageți pe nas… Vine!
    Apocalipsa vieții voastre mizerabile de viermi.

    • cand vei vedea moscheea al-aqsa in ruine, atunci timpul este aproape.
      foarte aproape.
      rusii au frecat peste 100.000 de militari in jurul ucrainei timp de un an, inainte sa intre peste ucrainieni.
      tot asa vorbeau unii si atunci. ca n-are cum, ca nu se va intampla nimic ci doar amenintari. ca ucraina este puternic sprijinita de sua, care e cu nato… bla, bla, bla.
      la fel a fost si in siria. sua a fost anuntata oficial de rusi cam cu 40 minute inainte de a incepe rusii bombardamentele in siria.
      totul numai conspiratii, iar cand s-a intamplat, curajosii si-au pierdut graiul.
      brusc s-a descoperit ca aveau dreptate conspirationistii.
      vedem ce este astazi si siria si ucraina.
      lumea in majoritatea ei se vrea cu curul in sus, dar asta va costa multe, multe vieti.
      avertismente au fost suficiente, dar se pare ca lumea nu vrea sa urmeze indreptarea ninivitenilor.

  5. Daca vine Primul Razboi Mondial Nuclear, atunci O.T.A.N., Federatia Rusa, Ukraina , China si Japonia vor disparea ca State. Mari puteri vor Ramine India, Brazilia, SpaniaAmericana, Arabia si Israelul. Israelul va distruge marile orase arabe si musulmane dar musulmanii vor cistiga razboiul pe cale conventionala. Care-va-sa-zica trebuie sa invatam Espanol, Portugues, Hindi, si Araba. Vestea buna e ca primele trei sint Limbi Indo-Europene din care noi ROMANII deja cunoastem doua treimi. Nu va muri toata Lumea ca urmare a Primului Razboi Mondial Nuclear va ramine in viata cel putin un miliard care isi va vedea mai departe de treaba … E bine? E rau? Numai Atotputernicul stie.

    • Ai impresia ,că gândirea globalista a lui al de bily Ghețu ,sau soroș sunt mai strălucite ,la fel de diabolice sunt stai linistit

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger