AcasăPoliticaBăsescu, acuze incredibile despre AUR! „Nu pare de sorginte românească”

Băsescu, acuze incredibile despre AUR! „Nu pare de sorginte românească”

Traian BasescuBăsescu, acuze incredibile despre AUR! „Nu pare de sorginte românească”

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a luat, potrivit rezultatelor exit poll-ului de la ora 21.00, un scor neașteptat: 8,7 la sută! Cu acest rezultat, noul partid intră în Parlament și va juca un rol major în calculele viitoare.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost înființată în septembrie 2019 de George Simion, cunoscut ca fondator al platformei Acțiunea 2012 care militează pentru unirea cu Republica Moldova.

Co-președinte al partidului este Claudiu Târziu, aflat o vreme în conducerea Coaliției pentru Familie și vârf de lance la referendumul din octombrie 2018. În partid și-a găsit locul și Dan Tănasă, cunoscut naționalist.

Băsescu: „Cei de la AUR au fost prezenţi în Diaspora”

Întrebat dacă AUR „a furat” procentele PMP, Băsescu a răspuns: „Nu aș specula. Nici nu vreau să mă pronunț asupra apariției explozive a acestei formațiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută extrem de puternică în Diaspora, unde au obținut rezultate absolut fabuloase.

Am văzut multe figuri cu ochii oblici pe acolo. Dacă, să spunem că aici au fost activi, s-au dus, au luat steagul de fiecare dată, au umblat, în Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică să obții asemenea scoruri cum a obținut AUR.

Iar acest lucru, plus dacă vă uitați la investițiile care s-au făcut pe internet, sunt lucruri care mă obligă să gândesc, ceea ce nu înseamnă că există suspiciuni majore. Dar nici nu pot să nu gândesc. Campania nu pare de sorginte românească„, a mai zis Traian Băsescu.

Rareș Bogdan, „prieten” cu George Simion

Cu puțin timp înainte de alegeri, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, care atunci când avea emisiune la Realitatea Tv i-a oferit spații de emisie lui George Simion, prezentându-l drept patriot, a declarat că „sigur va apărea o nouă forţă politică, care va încerca să intre la guvernare”. Pentru Rareș Bogdan, supriza alegerilor parlamentare era AUR, partid cotat în sondaje cu „peste 4%”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.048 afisari

7 COMENTARII

  1. Intrigantul ,sforarul POPOV ,el marele unionist contesta AUR pentru scorul in alegeri !!,tupeul lui Base este cel care l-a ridicat in politica si care l-a mentinut o vreme in atentia romanilor,dar romanii s-au saturat de atita circ in 30 de ani si mai vor si alceva.
    Basescu cu PMP lui mai mult ca sigur intra in parlament ,dar PROSTIA DE A O PUNE PE PUPAZA EBA PE LISTA i-a pus cireasa pe COLIVA POLITICA .
    Poate scapam de hahaitul si limbarita betivanului Base .

  2. Simt o enorma satisfactie prin faptul ca nu l voi mai vedea pe imbacsitul cu vorbe de sarpe veninos ,putred de corupt care a facut mii de cetateni romani din Ucraina sa natala toti intr o camaruta de 20 m patrati ,care lingea o curva si ea putred de corupta, e udrea, si un scarbos personaj cu ochii chiar oblici ,turnator de romani si securistoid hot,petrov Datorita prostiei sale de a si pune ,,vaca ” la parlament ,acest partidut imputit si hot a fost scos definitiv pe tusa Ar urma procese si condamnari de la imbacsit si pana la eba habauca parinte monoparental

  3. Da e vorba de imbacsitul si gaunosul ucrainea-basarabean ,nici el nu stie ce este ,TOMACUL curului

  4. Vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca-s acri… Dupa ce se trezeste din mahmureala (daca se trezeste vreodata), ii recomand sa analizeze cate procente a pierdut rizibilul sau partidut prin IMPUNEREA pe liste a incultei sale pupile… Personal cred ca MARELE GANDITOR, pentru a putea fi sigur de guvernul meu, ii va da din pix (pardon calculator) voturile necesare sa-l poata manevra… VIGILENTA… Secu are inchis doar un ochi, ne-a mai tras-o de cateva ori, aveti grija…

  5. Un jet ţâșnit de chișăt pe chelia-ti impuţita ! Cuhrrrrvoi reptiloid care te lingeai pidosnic cu beţâvanul de Junker !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger