AcasăPoliticaTeodorovici s-a dezlănțuit după tragedia de la Neamț: „DEMISIA, gu-WERNER IOHANNIS!!”

Teodorovici s-a dezlănțuit după tragedia de la Neamț: „DEMISIA, gu-WERNER IOHANNIS!!”

Teodorovici s-a dezlănțuit, după tragedia de la Neamț: ”DEMISIA, gu-WERNER IOHANNIS!!” (foto: Facebook)

Ecourile nenorocirii de la spitalul nemțean continuă să apară pe scena politică autohtonă. Observând reacția președintelui Iohannis după drama de la Piatra Neamț, soldată cu 10 decese, și punând-o în contextul tragediei din urmă cu cinci ani, de la clubul Colectiv, când 65 de oameni au pierit, senatorul social-democrat Eugen Teodorovici iese la rampă cu un mesaj tranșant pentru primul om în stat.

Dacă și acum, ca în 2015, ești la fel de ÎNDURERAT, CUTREMURAT și INDIGNAT, atunci, DEMISIA TA și a GUVERNULUI TĂU!”, scrie Teodorovici pe pagina sa oficială de Facebook.

Social-democratul amintește de faptul că tragedia din Colectiv a adus o schimbare la nivel de Executiv, după ce – după cum foarte mulți își amintesc – premierul de la acea vreme, Victor Ponta, a demisionat.

”Dacă mai ai un minim de onoare și decență, ești OBLIGAT să-ți dai DEMISIA imediat! Ai rămas singura „constantă” politică între două mari tragedii și nici măcar nu ai tăria de caracter pentru a le „judeca” la fel!

ATUNCI, ai cerut demisia guvernului, iar ACUM, când ai guvernul tău … Guvernul tău !?#VINOVAT pentru BLOCAREA, din motive strict politice, a Spitalului mobil de la Lețcani, care putea salva vieți omenești! Și pentru CE toate acestea? Doar pentru că a fost construit de adversarii politici? Werner Iohannis, ești un președinte #LAȘ! NU poți admite nici măcar acum, după această tragedie, că ai #EȘUAT lamentabil în toate planurile TALE și vei rămâne în istorie drept șeful de stat care a ajuns să-și saboteze semenii, propriul popor, doar din #URĂ și sete de #RĂZBUNARE politică!!

#DEMISIA, gu-WERNER IOHANNIS!!”, cere Teodorovici, în mesajul postat duminică seară târziu.

Iohannis, reacție de la Sibiu

Vă amintim că duminică, după ce a participat, alături de soție, la slujba de duminică, la Sibiu, Klaus Iohannis a făcut câteva declarații cu privire la situația de la Piatra Neamț, unde 10 pacienți au murit după ce un incendiu devastator a afectat secția ATI de la Spitalul Județean. Alți pacienți au fost transferați la spitalul modular de la Lețcani, iar medicul de gardă, care a suferit arsuri pe o suprafață însemnată a corpului, a fost transferat duminică dimineață la o clinică din Belgia.

”Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la Spitalul din Neamț. Tocmai vin din biserică, unde cu toții ne-am rugat pentru victimele incendiului. Ce pot să spun… condoleanțe familiilor îndurerate, iar celor care au supraviețuit însănătoșire grabnică”, a transmis Klaus Iohannis.

Se așteaptă rezultatul anchetei menite să stabilească exact condițiile în care s-a produs incendiul. ”Este foarte important acum să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu, pentru a evita în viitor situații similare. Și, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată, dacă a fost nevoie, de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România”, a mai declarat Iohannis.

312 afisari

3 COMENTARII

  1. Si daca a fost o mana criminala ca sa creeze emotii inainte de alegeri? Ca la Colectiv.
    A fost nevoie sa moara oameni ca sa-l aresteze pe Arsene si sa loveasca in PSD
    Totul pentru a avea puterea totala, pentru distrugerea tarii si sa fim inrobiti total de prietenii lui stim noi cui

  2. Cazul seamana izbitor cu Maternitatea Giulesti semn ca managerii nu au si electricieni instruiti angajați . Managerul trebuie sa plece deci si ministru. Daca nu erau alegeri in 2 saptamani, Orban patea ca Ponta.

  3. Domnu Teodorovici,pai daca STS-ul meu va stabili rezultatul votului dupa Legea lui Stalin,s-ar putea sa ai necazuri dupa ce ” Parlamentul meu” va institui dictatura Busteanului,Cocotatul nu uita si nu iarta,O sa fie tot timpul incruntat.iar Justitia mea,procurorii mei,vor trece la actiune,ca in orice dictatura.Prin urmare ce faceti cu Ordonanta lui Dancila,ramane cum a stabilit Velea ? Va uitati in continuare la STS ca rata la avion ? Poate sa mearga tot poporul la vot,cai ” din urna iese cine trebuie „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger