AcasăPoliticaTensiunile în PNL se întețesc! Ludovic Orban, îmbrâncit de bodyguarzii lui Florin...

Tensiunile în PNL se întețesc! Ludovic Orban, îmbrâncit de bodyguarzii lui Florin Cîțu (VIDEO)

Ludovic OrbanTensiunile în PNL se întețesc! Ludovic Orban, îmbrâncit de bodyguarzii lui Florin Cîțu (VIDEO) / captură video

Crește tensiunea în PNL, înainte de alegerile pentru președinția partidului. În timp ce opoziția pune presiune pe coaliție, liderii PNL se bat pe puterea din partid.

Sunt numeroase contre pe axa Ludovic Orban – Florin Cîțu. Conflictul dintre cei doi liberali nu mai reprezintă o necunoscută nici pentru oameni. Șeful Camerei Deputaților și premierul duc un război al declarațiilor, pentru a-și convinge colegii de partid că unul din ei merită să preia frâiele partidului din toamnă.

Orban, bruscat de bodyguarzi

Atacurile la persoană s-au înteţit în ultima perioadă. Un astfel de episod a avut loc recent, la alegerile PNL de la Sectorul 4. Președintele partidului, Ludovic Orban, ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzii care ar fi fost duși la eveniment de tabăra lui Florin Cîţu.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, Orban ar fi fost împins cu violență de oamenii de la pază, după ce ei ar fi primit ordin să nu mai lase pe nimeni să urce pe scenă. „Un bodyguard de la firma adusă de Pavel l-a îmbrâncit pe Orban pentru că a primit ordin să nu lase pe nimeni pe scenă”, au susținut mai mulți liberali. Agenții erau de la firma BGS, potrivit stiripesurse.ro.

foto: stiripesurse.ro

La alegeri au fost invitați susținătorii cu greutate ai premierului. Printre ei, Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur sau Alina Gorghiu.

Încă o lovitură pentru Orban

Deputatul Pavel Popescu, actual președinte al filialei PNL sector 4, a fost ales să conducă în continuare organizația. Pavel Popescu a obținut 395 dintre voturi.

Popescu este un susținător al premierului Florin Cîțu în cursa internă pentru președinția PNL. Contracandidatul său din tabăra lui Ludovic Orban, Mihai Belu, a obținut doar 201 voturi.

author avatar
Andreea Vlad