AcasăPoliticaTensiuni la ședința Consiliului local al Sectorului 1. Doi consilieri au sunat...

Tensiuni la ședința Consiliului local al Sectorului 1. Doi consilieri au sunat la 112

sedintaTensiuni la ședința Consiliului local al Sectorului 1. Doi consilieri au sunat la 112

A fost din nou scandal la ședința Consiliului Local al Sectorului 1. De data aceasta s-a solicitat intervenția polițiștilor.

Potrivit România TV, doi consilieri locali din partea Partidului Social Democrat au sunat la poliţie şi la 112 deoarece, susțin aceștia, nu au fost primiţi la şedinţa care se desfăşoară la sediul primăriei pe tema deşeurilor.

Ședința a fost transmisă online, iar după câteva minute a fost oprită. Reprezentanții Primăriei au dat vina pe niște probleme tehnice.

Tensiuni la ședința Consiliului local al Sectorului 1

La şedinţa de la sediul Primăriei Sectorului 1, care are loc miercuri, 14 iulie, au fost invitaţi prefectul Capitalei, Alin Stoica, primarul general, Nicuşor Dan, şi primarii de sector.

Municipiul Bucureşti şi cele şase sectoare ar urma să se asocieze în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor, conform unui proiect de hotărâre supus dezbaterii publice pe site-ul PMB, în luna iunie.

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1

Vă amintim că Sectorul 1 este plin de gunoaie, locuitorii acuzând că au loc emanaţii de gaze, valori cu mult depăşite.

După ce gunoaiele din Sectorul 1 al Capitalei nu au fost ridicate cu săptămânile, experții Agenţiei Naţionale pentru Protecția Mediului au decis să măsoare calitatea aerului și au descoperit concentrație peste limita admisă în ceea ce privește hidrogenul sulfurat.

Acest lucru însemnă că bucureștenii respiră un aer mult mai toxic din cauza deșeurilor.

author avatar
Andreea Vlad
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger