AcasăPoliticaTensiuni în PSD. Marcel Ciolacu, desființat de un greu al partidului: “Ne...

Tensiuni în PSD. Marcel Ciolacu, desființat de un greu al partidului: “Ne înjură și blesteamă propriul electorat…”

Fostul secretar general al PSD-ului, de pe vremea când formațiunea era condusă de către Liviu Dragnea, combate pe Facebook.

Când nu critică Guvernul pentru gestionarea situației generate de noul coronavirus, Codrin Ștefănescu își face auzite nemulțumirile la adresa actualei conduceri a PSD-ului. Totul, în așteptarea Congresului în care ar urma să se aleagă viitoarea echipă de conducere a principalei formațiuni de opoziție. Cursă în care Ștefănescu a anunțat cât se poate de clar că îl va susține pe Eugen Teodorovici pentru prima funcție în cadrul PSD.

Până să aibă loc Congresul, însă, Ștefănescu a trecut din nou la taste, de această dată marți după-amiază, când a înșiruit într-o postare pe Facebook nemulțumirile sale față de ceea ce consideră a fi lipsa de reacție din partea lui Marcel Ciolacu în fața unor realități cu care se confruntă PSD-ul. ”Ciolacu tace! Ne pleacā primari din partid? Ciolacu tace! Existā nemulțumiri îngrozitoare în parid? Ciolacu tace! Ne înjurā și blesteamā propriul electorat cā suntem vânduți și māmāligi? Ciolacu tace! Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace! Sunt amenințati sau cālcați în picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tace șiret pentru cā misiunea trebuie îndeplinitā conform ordinelor. Ce este îngrozitor? Faptul cā toți cei din PSD tac și acceptā aceastā situație. Și lasi sau fricoși, așa cum nu credeam cā sunt, mā roagā sā iau pozitie publicā doar eu!”, acuză Codrin Ștefănescu.

A sunat trezirea și zilele trecute

Și zilele trecute social-democratul îl criticase pe actualul lider interimar al formațiunii politice, la acel moment fiind invocate, în principal, plecări din partid, la nivel de teritoriu. ”Trezește-te, Ciolacule! În timp ce tu te prefaci cā te joci cu moțiunea, ne fug oamenii din teritoriu! Rând pe rând, primari și viceprimari PSD anunțā cā pleacā din partid definitiv și irevocabil. Ne pleacā și organizatii locale cu oameni și bagaje cu tot.

Fie la PNL, fie la Ponta, pleacā pur și simplu unde vād cu ochii! (…) Și pleacā pentru cā PSD e condus rāu, Marcele! Cu blaturi, cu capul în pāmânt, cu servilism în fața noilor stāpâni. Trezește-te sau lasā-ne! Cā ne facem țāndāri sub conducerea ta și a șefilor tāi! Care își doresc ca PSD sā disparā definitiv”, susținea Ștefănescu, pe aceeași rețea de socializare.

382 afisari

3 COMENTARII

  1. PSDu un partid de lași! Cum l-au priponit pe Dragnia toți s-au căcarisit pe ei de frica în frunte cu olgpuța,dăncila,stanescu, cam tot pesedeu.! Fifor și corlățean îl informau pe PNListi de la DDTV senatoru cu coniacu-n ceașca de cafea că e la tv și doarme in direct! Dovada de slugarnicie imensa! De ce nu-l dati jos pe ciolacu din fruntea PSD?? Ce vă reține? Lipsa de coaie???

  2. Ati auzit de PSLC ? Platforma Social -Liberal Crestina este o alianta de scursuri PSD-ALDE si PNTCD , o transpiratie ciolaco-motocicleano -pavelesciana turnata intr-o salata ranceda , avand o sigla bizara rasarita ad-hoc in locul celor 3 trandafiri . De ce credeti ca pesedistului Mihai Fifor ii pute sa candideze din partea PSD la Arad ? Cum sa-ti fie rusine sa apari mirosind cei 3 trandafiri , de unde atata lasitate , pe cine mai pacalesc lasii astia pana-n ultimul ceas ? Parasesc ca sobolanii corabia ce se scufunde sperand ca vor prinde un butoi cu cascaval salvator ? A venit vremea deconturilor , dupa fapte vine si ” rasplata ” !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger