AcasăPoliticaTensiuni în tabăra liberală. Primarul Chirica, ieșire nervoasă, în toiul nopții, la...

Tensiuni în tabăra liberală. Primarul Chirica, ieșire nervoasă, în toiul nopții, la adresa colegilor din PNL: „Dau cu voi de pământ de nu vă vedeți!”

sursa foto: Facebook/Mihai Chirica

Edilul din Iași, Mihai Chirica, a ajuns din nou în prim-plan. De această dată ca urmare a unor reproșuri aduse colegilor din PNL. Edilul a recurs la vorbe dure la adresa colegilor care au lipsit de la un eveniment organizat la sediul instituţiei – „Seara Valorilor”.

Ieșirea nervoasă a primarului s-a produs în toiul nopții. Mai exact, după ora 02, pe un grup de WhatsApp al PNL Iași. Acesta le-a adresat amenințări și reproșuri colegilor de partid, în special deputatului Alexandru Muraru, notează reporteris.ro. Motivul supărării lui Chirica ar fi fost faptul că acesta a lipsit de la evenimentul Seara Valorilor organizat la sediul Primăriei, la fel ca Alexe, dar și miniștrii PNL invitați la eveniment.

Edilul din Iași, revoltat de lipsa colegilor de la eveniment

sursa foto: reporteris.ro

Deranjat de „boicot”, edilul Chirica a răbufnit și a trimis în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ora 2.00, mai multe mesaje pe un grup al șefilor organizației județene, „BPJ PNL Iași 2021 – 2025”.

Mesajele sunt pline de reproșuri și chiar amenințări îndreptate în direcția șefilor PNL care ar fi „boicotat” evenimentul „Seara Valorilor” organizat la sediul Primăriei Iași.

Cel mai probabil, Chirica se aștepta ca la evenimentul de la Iași să-și facă apariția președintele PNL Iași, Alexandru Muraru, dar și alte nume cunoscute din partid. Nici măcar președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, nu a onorat invitația lui Chirica, la fel ca și prim-vicepreședintele Lucian Rusu, notează sursa menționată.

Iată mesajele trimise de primarul din Iași, așa cum au fost redactate de către acesta, menționează sursa citată:

„Mai ajungi, la seara valorilor?

Oricum discutam de luni!

Și tu și Alexe !

Sunt ff revoltat!

Sa va Feteasca Dumnezeu sa ma mai invitați la vreo întâlnire politică!

Oricum sa va fie Rușine

Vorbim luni când dau cu voi de pământ de nu vă vedeți!

! Toți ați obosit dupa ce s au anunțat candidaturile!

Un mesaj de rahat

Care unitate

?

Spre deosebire de marea masa a fraierilor care trăiesc din politica , eu știu sa lupt! La propriu”.

author avatar
Andrei Coman
747 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger