AcasăPoliticaTătaru, după ce Cîțu a fost ales în fruntea PNL-ului: ”Schimbarea este...

Tătaru, după ce Cîțu a fost ales în fruntea PNL-ului: ”Schimbarea este singura cale spre progres”

(sursa foto: facebook/Nelu Tătaru)

Șeful PNL Vaslui și, totodată, consilier onorific al premierului a ales să transmită un mesaj, pe fondul alegerii lui Florin Cîțu în fruntea formațiunii liberale, la recent încheiatul Congres desfășurat la Romexpo, în Capitală.

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății în Guvernul Orban, susține că ”alegerea lui Florin Cîţu în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, într-o perioadă plină de provocări, reflectă încrederea noastră, a liberalilor, în capacitatea noului lider de a-și îndeplini misiunea politică: aceea de a schimba România în bine”.

Tătaru consideră că rezultatul alegerilor de sâmbătă ”marchează începutul unui nou capitol în istoria partidului, al cărui conținut va fi în acord cu viziunea președintelui PNL, axată pe acțiuni concrete, proiecte durabile, reformatoare, dar și pe investiții solide de viitor”, din câte a transmis prin intermediul unei postări pe Facebook.

Tătaru, despre Cîțu: Noua poziție din cadrul partidului îi va oferi șansa să dovedească faptul că este un om al soluțiilor

Liberalul îl laudă pe actualul premier, recent votat în fruntea PNL-ului, și declarat câștigător în cursa în care l-a avut drept contracandidat pe Ludovic Orban.

Îl felicit pe Florin Cîțu și sunt convins că la fel ca în funcția de Prim-ministru, și noua poziție din cadrul partidului îi va oferi șansa să dovedească faptul că este un om al soluțiilor.

Schimbarea este singura cale spre progres, iar eu am încredere că echipa PNL își va consolida poziția pe scena politică românească, își va menține unitatea, loialitatea față de valori și va continua să își concentreze forțele pentru a materializa promisiunile făcute”, susține Tătaru, în mesajul transmis recent, prin intermediul rețelei de socializare amintite.

Nu în ultimul rând, actualul consilier onorific al premierului a mai ales să puncteze un lucru:

”Cel mai ușor este să critici, dar, vă rog, cei care îmi sunteți alături și cei care mă criticati cu vehemență – să dăm o șansă acestei echipe să demonstreze.

Timpul este cel mai aspru judecător, iar dumneavoastră cei mai aprigi arbitri”, susține Tătaru, pe finalul postării sale.

Cîțu: Ne ținem de programul de guvernare, nu schimbăm nici măcar o virgulă

În seara zilei în care s-a aflat că a câștigat cursa pentru fotoliul de lider al PNL-ului, în fața lui Ludovic Orban, cel care condusese în ultimii ani Partidul Național Liberal, premierul Cîțu a transmis un mesaj, pe aceeași rețea de socializare, cu accent pe ceea ce se vrea a fi făcut, odată încheiată competiția internă pentru prima funcție în acest partid.

”Mulțumesc tuturor colegilor mei! Victoria de azi este a liberalilor! Din această seară, suntem un partid unit. Luptăm împotriva PSD, luptăm pentru România! Astăzi sărbătorim, de mâine back to work! PNRR se semnează luni, ne ținem de programul de guvernare, nu schimbăm nici măcar o virgulă. În final, victoria trebuie și va fi a românilor! Facem România liberală”, sună mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Florin Cîțu, pe 25 septembrie, după încheierea scrutinului de la Romexpo, în care a câștigat în fața lui Ludovic Orban, cu o diferență de aproape o mie de voturi – VEZI AICI.

103 afisari

2 COMENTARII

  1. Papagalul asta, dupa ce si-a vazut sacii umpluti cu „semintele” puterii, ar spune orice numai sa nu piarda colivia aurita. Ia, sa vezi dac’ar fi putin remaniat, sa vezi atunci ce combateri si cenusa-n cap. Va stim, nu va -ncocorati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger