AcasăPoliticaTăriceanu taxează recenta ieșire a președintelui: Iohannis rescrie istoria/Exclus în weekend!

Tăriceanu taxează recenta ieșire a președintelui: Iohannis rescrie istoria/Exclus în weekend!

Klaus Iohannis, la Universitate (sursa foto: presidency.ro)

Recenta oprire a primului om în stat la Piața Universității, pentru a depune o coroană de flori la monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990, nu a trecut neobservată la nivel politic.

Începând prin a remarca faptul că „ieri (joi-n.n), dl Iohannis și-a învins frica de virus și a ieșit din mediul septic de la Cotroceni”, liderul ALDE e de părere că gestul e „frumos și de apreciat”. Doar că făcut cam prea devreme, în opinia fostului președinte al Senatului. „Doar că ieri a fost data de 11 iunie!”, apreciază Călin Popescu Tăriceanu într-un mesaj postat vineri pe Facebook.

Politicianul are și o explicație pentru acest lucru. În sensul că a adus în discuție și faptul că – după cum se știe – președintele Iohannis obișnuiește să meargă la sfârșit de săptămână acasă, la Sibiu. De unde, așadar, și posibila devansare a acestei omagieri. „Nu este pentru prima dată când dl Iohannis rescrie istoria în funcție de interese electorale sau de când trebuie să plece la Sibiu. Anul trecut a încercat să organizeze o ceremonie de omagiere a victimelor comunismului la 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 în luna Mai! Ca să-l ajute în campania electorală pentru Parlamentul European. Doar replica hotărâtă a unor urmași ai dizidenților anticomuniști l-a putut întoarce din drum. Deci, dl Iohannis este un Președinte care stimează și omagiază eroii noștri atunci când îi poate folosi în campania electorală și doar în timpul programului de lucru! Exclus în weekend!”, conchide Tăriceanu.

author avatar
Cristina Stefan
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger