AcasăPoliticaTăriceanu taxează ieșirea ”propagandistului” Rareș Bogdan: ”Dictaturile așa încep”

Tăriceanu taxează ieșirea ”propagandistului” Rareș Bogdan: ”Dictaturile așa încep”

Tăriceanu reacționează la mesajul lui Bogdan (sursa foto: Facebook)

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, aduce în discuție, sâmbătă, două situații care au ajuns la urechile opiniei publice, punând accent pe consecințele nefaste ale lipsei de reacție.

În primul rând, politicianul aflat în cursa pentru primăria Capitalei a adus în discuție cazul edilului din Sângeorz Băi. (DETALII AICI) ”Dacă vă întrebați de unde apar indivizii ăștia care își filmează copiii în timp ce îi umilesc (vezi cazul primarului PNL de la Sângeorz Băi – Bistrița Năsăud) vă spun eu: din lipsa noastră de reacție la acest fel de oameni! Pentru că așa ajung ei la concluzia că li se permite orice”, consideră Tăriceanu.

Nici mesajul pe care l-a transmis în urmă cu două zile liberalul Rareș Bogdan la adresa Avocaului Poporului nu scapă analizei liderului ALDE, postată sâmbătă pe pagina sa de Facebook. Călin Popescu Tăriceanu taxează dur atacul virulent îndreptat din direcția prim-vicepreședintelui PNL către Renate Weber. ”Uitați-vă la ultima ieșire a propagandistului Rareș Bogdan! Un atac suburban de o rară violență la adresa Avocatului Poporului! Faptul că tăcem, că nu spunem nimic îl va încuraja ca data viitoare să o facă și mai lată și, dacă nici atunci nu spunem nimic, următoarea dată o să iasă cu pușca pe stradă să-i lichideze pe cei care nu îi cântă în strună. Și dacă asta nu-l va satisface suficient va face o lege, împreună cu prietenii din PNL, USR și UDMR, prin care o să ne interzică pe toți cei care nu suntem de acord cu ei! Genul acesta de discurs fascist nu ar trebui să-și găsească loc în Parlamentul European și mă aștept ca măcar colegii lui Rareș Bogdan să se desolidarizeze de atacul lui la adresa lui Renate Weber”, consideră Tăriceanu.

Avertismentul liderului ALDE

Liderul ALDE își încheie mesajul cu un avertisment. ”Dictaturile așa încep, prin atacuri la instituțiile democratice, atacuri care nu sunt sancționate de nimeni. Pentru că “somnul rațiunii naște monștri”! Să nu ziceți că nu v-am spus!”, conchide liderul ALDE.

Zilele trecute, europarlamentarul PNL postase pe Facebook un mesaj extrem de dur pe Facebook, pe care, între timp, l-a editat, după cum se poate observa mai jos:

”Aceasta nenorocita ordinara, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE prin sesizarea făcută la Ccr, continua ticăloșiile”, suna mesajul inițial, care a iscat o serie de reacții în spațiul public.

233 afisari

2 COMENTARII

  1. Bre nea Taricosule, pana si boschetarul Gigi de la colt, care trage Aurolac pe nas stie ca Renate Weber e da bitch of PSD … Nici cu Raritu Bogdanel nu mi-e rusine, ca e ca varza de pe unde papa el banii Romaniei, daca zic ca e prost ca noaptea jignesc noaptea gratuit.
    Da’ eu bag seama ca iti pregatesti revenirea ta si a partidului-curva la sanul pesedeului… o mai fi ceva de furat din tara asta, cred, ca altfel treceai in opozitie total…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger