AcasăPoliticaTăriceanu o urechează pe Firea: „S-a împotrivit alianţei pentru Bucureşti. Putea să-i...

Tăriceanu o urechează pe Firea: „S-a împotrivit alianţei pentru Bucureşti. Putea să-i mai aducă un nou mandat”

Calin Popescu TariceanuTăriceanu o urechează pe Firea: „S-a împotrivit alianţei pentru Bucureşti. Putea să-i mai aducă un nou mandat” / foto: facebook.com/tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la Primăria Capitalei, e convins că Gabriela Firea ar mai fi obținut un mandat de primar dacă făcea alianță cu el.

Politicianul i-a dat o replică Gabrielei Firea după ce aceasta a declarat că înfrângerea ei e cauzată şi de faptul că persoane care ar fi trebui să o sprijine s-au comportat ca adversari.

„Gabriela Firea greșește atunci când caută vinovați pentru înfrângerea de la Capitală altundeva decât în propriile decizii”, spune Călin Popescu Tăriceanu, pe contul său de Facebook.

Fostul premier e de părere că decizia lui Firea de a merge singură la alegerile locale i-a afectat atât pe cei din ALDE, dar şi pe cei din PSD.

„Alianța care putea să-i mai aducă un nou mandat de primar general a fost refuzată chiar de ea. Nu putem acum să acceptăm falsificarea adevărului doar pentru ca dna Firea să-și poată găsi scuze pentru dezastrul pe care l-a provocat la Capitală. ALDE, Pro România și PSD au fost în discuții foarte avansate pentru realizarea unei alianțe la alegerile locale, care ar fi urmat să se transforme într-o alianţă și pentru alegerile parlamentare”, a scris Tăriceanu, marți dimineață, pe Facebook.

Tăriceanu îi bate obrazul lui Firea

Liderul ALDE crede că decizia Gabrielei Firea de a se arunca singură în cursa pentru Primăria Capitalei a fost una greșită și i-a afectați pe toți cei care au fost în alianța de guvernare.

„Această decizie o lipsește acum de al doilea mandat și pe ea și pe alți colegi de la sectoare. Dacă am fi avut o alianţă, așa cum am propus, probabil că acum Vlad Voiculescu nu mai amenința primarii în funcție cu închisoarea. Dacă am fi avut o alianță, așa cum am propus, Dan Tudorache era primar la sectorul 1. Dacă am fi avut o alianță, așa cum am propus, Bucureștiul nu ajungea pe mâna unor demagogi!”, a adăugat Tăriceanu.

În finalul mesajului său, Călin Popescu-Tăriceanu îi bate obrazul Gabrielei Firea pentru că a ignorat partidele mici, dar care i-ar fi putut aduce voturi. „Dar aşa se întâmplă când dispreţuieşţi un ajutor dezinteresat doar pentru că ţi se pare prea mic”, conchide Tăriceanu.

Potrivit rezultatelor parțiale oferite de Biroul Electoral Central (BEC), Călin Popescu Tăriceanu a obținut puțin petse 1,5% din voturile alegătorilor.

author avatar
Andreea Vlad
164 afisari

2 COMENTARII

  1. Tariceanu are dreptate, Firea in grandomania ei s-a ” luptat ” pentru primarie dupa aceiași reteta ca cea folosită cu dracniiia si rezultatul se vede ! Nu stiu daca-i bine sau este rau c-a ieșit plicusor ban, parca mai repede o sa fie rau. Plicusor este un procesoman, sa vezi distractie pentru mine care nu mai stau in București dar de bastinosi o sa fie vai si amar si sincer chiar si-o merita!

  2. Tariceanu n-are pic de bun simt. Dupa ce impreuna cu Pontica dadu jos psd de la guvernare acum vrea iar cu psd. Sai ai drumul PNT

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger