AcasăPoliticaTăriceanu, mesaj pentru Orban și Iohannis. „Mișcați-vă fundurile pe teren!”

Tăriceanu, mesaj pentru Orban și Iohannis. „Mișcați-vă fundurile pe teren!”

Calin Popescu Tariceanu, transant: Boicot!

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu atrage atenția premierului Ludovic Orban și președintelui Klaus Iohannis că ar fi bine să se ducă în locurile din țară unde sunt situații dezastruoase din cauza inundațiilor.

Tăriceanu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care evidențiază faptul că și domnia-sa a fost premier, iar în acea perioadă „Am fost peste tot în țară în cele 3 rânduri de inundații pe care a trebuit să le gestionez”

„Este de neînțeles lipsa de implicare a Prim-Ministrului, și în general a guvernului, în coordonarea acțiunilor de prevenire și limitare a pagubelor generate de inundațiile care afectează jumătate din țară! Chiar nu înțeleg de ce o ședință la Cotroceni este mai urgentă decât salvarea vieților și gospodăriilor oamenilor în nevoie?!

Oare inundațiile nu aduc dividende electorale precum aduce coronavirusul? Sau poate la inundații nu se fac achiziții publice care să umple conturile firmelor de casă ale PNL-ului?

Le spun dlor Iohannis și Orban că români sunt peste tot în țară, și în Timiș, și în Caraș-Severin, și în Botoșani sau Dolj, și au nevoie de ajutor chiar dacă nu suferă de coronavirus! Ați blocat țara, ați blocat spitalele, v-ați blocat în palatele voastre și nu mai vreți să știți de oameni?

Mișcați-vă fundurile pe teren, acolo unde oamenii își părăsesc agoniseala de o viață în miez de noapte! Mișcați-vă fundurile și mobilizați forțe și bani pentru a reface infrastructura distrusă și a reface casele distruse! Mișcați-vă și dați încredere oamenilor că nu sunt singuri, că o să fie ajutați să o ia de la început!

Am fost Prim-Ministru și știu cum este să mergi pe teren la inundații catastrofale. Am fost peste tot în țară în cele 3 rânduri de inundații pe care a trebuit să le gestionez, în 2005, 2006 și 2008. Știu, nu e ușor să stai alături de oameni care au pierdut totul peste noapte. Nu e ușor să le ridici moralul și să le redai speranța. Câteodată o mai și încasezi (verbal) de la oameni nervoși și la capătul puterilor, dar asta e în fișa posturilor pe care temporar le ocupați: să fiți alături de români la bine, dar mai ales la rău! Așa că ieșiți din palate, lăsați costumele și cravatele deoparte, luați cizmele în picioare și puneți mâna pe lopeți! Arătați că puteți fi curajoși fără telepromptere de pe care să citiți texte scrise de alții și fără slugarnici care să vă aducă osanale! Oamenii chiar au nevoie de voi, de cei care îi guvernează!”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

author avatar
Eli Dan Davidescu
285 afisari

6 COMENTARII

  1. Domnule Tariceanu toți trebuie sa vi le mișcați, sa bateți țara in lung și in lat pe jos, sa intrați in inima județelor, in zonlele izolate, sa verificați cu ochi critic toate lucrările care se fac pentruca se fac de mântuială și nu de acum de ieri ci din 1989 încoace. De mestecat vorbe, amenințări și lovituri sub centura s dea bine la electorat ne-am saturat și nu mai pacăliți pe nimeni. Fapte, fapte asta așteaptă poporul. Toți sunteți grași, cu cele groase Și aere de boieri, pe alte meleaguri guvernanți sunt mai subțire….

  2. UNII AU SI FUND SI CAP SI ALTCEVA EL E TOT DOAR NUMAI UN MARE KURRRRRRRRRRR DE MAIMUTA PREISTORICA…………..

  3. Cine sa si miste fundul ,o scarbosenie de fatalau ajuns acolo cu aj sistemului?Un hot de case si traficant de copii Siktir !

  4. Sasul asta spune numai bazaconii cu,,Romania lui educata”Vorbeste doar sa se afe in treaba.Si se LAUDA de mama focului putoarea ,care lucreaza doua zile pe saptamana!

  5. O sa ne miscam,dar Pas cu Pas,ce atata graba?Intai sa analizam situatia,sa facem un studiu de fezabilitate,sa stabilim un plan credibil bazat pe situatia concreta pt. fiuecare caz in parte,sa vedem daca ne permite bugetul pt.ca nu putem sa mai facem cheltuieli ce afecteaza deficitul bugetar,nu vedeti ca nu are Tara bani ?Si sa se mai usuce noroaiele,nu vedeti ce scandal a iesit daca pt. un fleac am folosit un elicopter sa aruncam o minge dela joiasa inaltime,pe un teren de fotbal unde se adunase poporul votant ca sa-i mai facem sa uite de necazuri ? Coruptia ucide,virusul ucide,ploi peste ploi,”Iohanis fa-te ca lucrezi”,iar stau astia cu ochii pe noi,economia a luat-o la deal,si la deal e greu,mai bine o lasi sa mearga la vale,se duce si singura,nu ne mai vedem capul de treaba,ce rezolvam daca umblam teleleica prin noroaie si baltoace ? Avem noi grije,sa se mai linisteasca situatia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger