AcasăPoliticaTăriceanu îl toacă mărunt pe Orban. „PNL îşi trimite candidaţii peste tot!"

Tăriceanu îl toacă mărunt pe Orban. „PNL îşi trimite candidaţii peste tot!”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu l-a criticat pe premierul Ludovic Orban din cauza numeroaselor deplasări prin țară pe care acesta le-a făcut începând cu data de 15 mai și până în prezent.

Potrivit lui Tăriceanu, premierul a făcut aceste deplasări într-o campanie electorală mascată.

Secretariatul General a Guvernului confirmă faptul că Ludovic Orban are, în total, la activ, 13 vizite prin judeţe începând cu 15 mai.

Acesta a vizitat şantiere în lucru, fabrici şi uzine, şantiere navale, terminale în aeroport, porturi.

Secretariatul Guvernului spune că prim-ministrul se deplasează cu maşinile SPP, aşa că nici nu au cheltuieli aferente deplasărilor.

De asemenea, după un calcul făcut de Tăriceanu, Ludovic Orban a făcut cu maşina circa 8.788 de km, ceea ce înseamnă cam trei lungimi ale Dunării.

„Campanie! Că e vorba despre infectaţi sau chiar decedaţi, că e vorba de spitale şi paturi la ATI, PNL îşi trimite candidaţii peste tot!” a scris, pe pagina sa de Facebook, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Printre deplasările premierului se numără cele de la Sibiu – Sebeş – 840 km, Vama Albiţa – 726 km, Mureş şi Maramureş – 1.125 km, Oradea – 1.203 km, Suceava – 1.138 km sau Sălaj – 1.064 km.

Tăriceanu le cere socoteală lui Iohannis și Orban

Recent, liderul ALDE a afirmat că vrea ca Ludovic Orban şi Klaus Iohannis să fie audiaţi în Parlament, pentru a explica motivele pentru care s-a recurs la starea de urgenţă şi măsurile care au restrâns drepturi românilor.

„Cu toţii ştim că în această perioadă multe din drepturile şi libertăţile noastre au fost suprimate. Mi s-ar părea normal ca atât Preşedintele României, cât şi Prim-ministrul să fie obligaţi printr-o lege să vină în faţa Parlamentului pentru a prezenta motivele pentru care s-a recurs la starea de urgenţă, măsurile care au fost luate pe perioada acestei stări de urgenţă, cât şi o detaliere a drepturilor şi libertăţilor care au fost anulate şi persoanele care au fost vizate în acest sens. Cred că e o măsură necesară pentru sănătatea democraţiei”, spune preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

author avatar
Eli Dan Davidescu
168 afisari

3 COMENTARII

  1. Tariceanu , nepotul lui Gheorge Athanasiade ( pioner al importurilor de automobile in Romania ), a fost Prim-ministrul Romaniei intre 28 dec. 2004 si 22 dec. 2008 , ales cu 265 de voturi si 200 impotriva . Cine este , din 1993 , presedinte si director general al companiei AUTOMOTIVE TRADING SERVICES ( ATS ) care reprezinta marca franceza Citroen in Romania ? Cine a cumparat 10 milioane de actiuni ale companiei Rompetrol in 9 aprilie 2004 , avand informatii de tip insider trading , actiuni vandute cu profit dupa ce a devenit Prim-ministru ? Cine a sustinut , la 29 iunie 2006 , retragerea trupelor romanesti din Irak ? Cine este actionar la BRD , SIF 2 , SIF 3 , SIF 5 si Banca Transilvania cu o avere ce se apropie de 20 de milioane de dolari SUA ? Cine a concesionat prin Hotararea de Guvern 1446 din 12 nov.2008 ( cu o luna inainte sa-i expire mandatul de premier ), petrolul si gazele din jurul insulei Serpilor firmei Media Resources SRL , cu un capital de stat de doar 200 de lei , fara angajati , fara sucursale , fara sedii secundare si fara cenzori persoane juridice ( Afacerea Sterling ) ? Cine a incheiat cu guvernul ungar in 2005 actul juridic prin care patrimoniul juridic al Fundatiei Gojdu era renationalizat de statul ungar , o afacere cu aur si imobile in valoare de peste 3 miliarde de euro ? Cine a fost trimis in judecata de DNA la data de 7 iulie 2016 pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului ? Cine a implorat imunitatea parlamentara sa nu fi arestat pentru mita de 800.000 de euro ? Cine s-a repezit la Corbeanca , in seara zilei de 25 iulie 2006 , cu motocicleta Harley-Davidson intr-un Ford Mondeo suferind o ruptura de menisc si avand permisul suspendat ? Cine si-a permis sa se casatoreasca de 5 ori , in goana dupa prospaturi , la adapostul averii cumulate prin spagi si coruptie ? Cat tupeu trebuie sa ai sa mai deschizi gura cand lumea te stie harsit in rele ?

  2. liberalii au fost tot timpul in campanie electorala

    • mancurtii de pe malul stang al Nistrului au fost tot timpul in campanie electorala stalinista

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger