AcasăPoliticaTariceanu, despre cazul ministrului Ilie: o incercare de a pune zona politica...

Tariceanu, despre cazul ministrului Ilie: o incercare de a pune zona politica intr-o lumina defavorabila

Presedintele Senatului ii acuza pe magistrati de ingerinta in ograda Parlamentului

Intrebat despre situatia ministrului ALDE din actualul Guvern, in cazul caruia DNA-ul a cerut aviz Senatului pentru inceperea urmaririi penale, solicitare ce urmeaza sa fie supusa votului Camerei Superioare a Parlamentului, liderul formatiunii din cadrul careia face parte Viorel Ilie a lansat din nou sageti inspre procurori, punand accent pe nevoia de a se tine cont de prezumtia de nevinovatie.

„Tehnica pe care au folosit-o in trecut au folosit-o si acum. Si anume <<scoateti repede un dosar ca sa luam presiunea de pe noi>>. Au gasit aceasta problema a organizarii unui concurs pentru ocuparea unor functii minore in Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul (…) si din povestea asta l-au agatat pe ministru, care n-are o implicare directa, ca nu organizeaza ministrul concursul”, considera Tariceanu.

Al doilea om in stat a subliniat ca asteapta raportul Comisiei Juridice in cazul de fata, inainte de a se lua o hotarare asupra felului in care va fi votata cererea procurorilor. „Nu cred ca este o chestiune politica, este o incercare de a pune din nou Parlamentul si zona politica intr-o lumina defavorabila”, a conchis presedintele Senatului.

196 afisari

1 COMENTARIU

  1. PROSTARICEANU E TACANIT DE-AL BINELEA TREBUIE INTERNAT LA BALACEANCA, NU MAI ARE DISCERNAMANT, TRAIESTE INTR-O ALTA LUME…………….ALEGERI ANTICIPATE, ORI REVOPTA POPULARA GENERALA MAI POATE REZOLVA CEVA CU VIITORUL RO . DREAK-NEA E TACANIT, E UN TRADATOR ORDINAR ……………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger