AcasăPoliticaTăriceanu demolează discursul lui Iohannis, ”ficusul solemn de la Cotroceni”

Tăriceanu demolează discursul lui Iohannis, ”ficusul solemn de la Cotroceni”

Tăriceanu reacționează la mesajul lui Bogdan (sursa foto: Facebook)

Politicianul aflat în fruntea ALDE și, totodată, în postura de candidat la Primăria Capitalei, a urmărit, ca mulți dintre români, cel mai recent mesaj transmis de la Cotroceni, de către primul om în stat.

Reacționând pe marginea declarațiilor pe care Klaus Iohannis le-a făcut miercuri seara, având ca principale teme începerea școlii și alegerile locale din 27 septembrie, Călin Popescu Tăriceanu vrea să afle dacă percepția opiniei publice este similară cu a sa, când vine vorba despre un aspect esențial pe care l-a identificat în discursul președintelui. La care face referire folosind apelativul ”ficus solemn”, pe care nu e prima oară când îl folosește.

”Serios, oameni buni, sunt singurul care vede că toate ieșirile publice ale ficusului solemn de la Cotroceni au un singur scop, acela de a mai lăuda guvernul falimentar #Orban? Ieri a ieșit, DIN NOU, la ora 18.00, să ne spună că pe 14 septembrie începe școala, de parcă noi care avem copii nu am ști și nu am sta cu inima cât un purice! Faptul că începe școala ar fi trebuit să i-o spună lui Orban acum câteva luni!”, remarcă Tăriceanu, într-un mesaj transmis joi prin intermediul unei rețele de socializare, la o zi după ce îi ceruse lui Ludovic orban amânarea începerii școlii, până după alegerile locale.

Politicianul aflat la conducerea ALDE nu trece cu vederea nici partea din recentul discurs al lui Klaus Iohannis în care acesta din urmă spunea că se așteaptă ca PNL-ul să obțină un ”rezultat record” la scrutinul programat în ultima duminică a acestei luni. (DETALII AICI)

”Ar însemna că am înnebunit!”

Departe de ceea ce mulți au considerat a fi o presiune pe care primul om în stat ar cam pune-o pe umerii liberalilor, fostul premier Tăriceanu remarcă alte aspecte. ”Sunt singurul care observă că singura dată când i se aprind luminițe în ochi este atunci când vorbește despre cum trebuie să câștige #PNL-ul toate alegerile?

Sunt singurul care observă că marele lui program intitulat “România Educată” este doar praf în ochii noștri?

Sunt singurul care vede că, în vremuri atât de grele ca cele prin care trecem, #Președintele care ar trebui să fie al nostru al tuturor este doar un mărunt #activist de partid plătit din banii noștri?

Vă rog să-mi spuneți că nu sunt singurul care văd toate astea pentru că ar însemna că am înnebunit!”, notează Călin Popescu Tăriceanu în mesajul postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Referitor la deschiderea școlii, Klaus Iohannis a avut un mesaj destinat părinților, prin intermediul căruia i-a încurajat să își trimită copiii la școală. ”Mă adresez (…) părinților, care, în mod firesc, sunt preocupați și îngrijorați de modul în care vor evolua lucrurile începând cu 14 septembrie: vă încurajez să îi trimiteți pe copii la școală și să le explicați că, pentru un timp, școala va fi diferită, dar, dacă vom respecta cu toții regulile, vom depăși cu bine această situație”, a sunat apelul președintelui.

253 afisari

3 COMENTARII

  1. Dnu. Tariceanu,nu sunteti singurul care observati,dar va intreb,cum dracu nu observati si nu intelegeti ca Guvernul meu va dainui dupa cum spunea Orban,inca 10 ani sau pana in veci vecilor amin ?Si cum de nu v-ati prins pe ce se bazeaza Talpa lata si mandolina,se bazeaza pe OUG-ul Dnei. Dancila care a decis,in numele cui ? ca STS -ul sa stabileasca rezultatul votului dupa regula lui Stalin si urna lui.Si Dvs. si ceilalti din Parlament,ce aveti de gand,cand va treziti ca sa anulati Ordonanta,cand nu veti mai putea ?

  2. Da, da, Guvernul Zero si vesnicia, astora le-a luat puterea mintile.
    Se cred Tutancamoni, Bahusi si Ficusi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger