AcasăPoliticaTăriceanu a luat foc după discursul lui Iohannis.  „Constat că vine fără...

Tăriceanu a luat foc după discursul lui Iohannis.  „Constat că vine fără să spună mai nimic”

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE a afirmat, miercuri, la postul România TV, că Iohannis și Guvernul Orban apelează la tot felul de manipulări ale populației pentru a câștiga alegerile.

Menționăm, că președintele Iohannis a susținut, miercuri, la Palatul Cotroceni o conferință de presă în care a făcut mai multe afirmații în legătură cu modalitatea de vot a românilor din țară și din diaspora, despre majorarea pensiilor și despre alte teme de actualitate.

În acest context, Tăriceanu a spus că Grupul de Comunicare Strategică va manipula cifrele în aşa fel încât alegerile locale să se poată susţine pe 27 septembrie.

Reacția lui Călin Popescu Tăriceanu

„Nu văd sensul apariţiei lui Iohannis. Constat că vine fără să spună mai nimic şi fără să propună ceva. Nu este de căderea lui să ne spună să purtăm măşti, nu trebuie să coboare aşa jos. Văd că unele şcoli s-au închis, după conferinţa de presă am reţinut câteva lucruri: încercând să îi ia apărarea lui Nicuşor Dan, am aflat că corupţii noştrii sunt mai răi ca ai lor” , a declarat Tăriceanu.

„O să vedeţi în zilele următoare că aşa numitul Grup de Comunicare Strategică vă manipula cifrele, astfel încât să se susţine alegerile. Scopul lor este să câştige alegerile, nu mai târziu, acum. Iohannis avea o ocazie foarte bine să demonstreze că era mai bun profesor decât este preşedinte” , susţine liderul ALDE.

„Cetăţenii nu vor să meargă la vot pentru că le este teamă de îmbolnăvire, prezenţa la vot va fi foarte redusă. Poate că vom avea primari care vor fi aleşi cu 5-10% din voturile din comunitatea respectivă, adică foarte puţin” a mai precizat acesta.

Până astăzi, 16 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 107.011  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Număr record de îmbolnăviri cu noul coronavirus

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.713 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 714 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 4.285 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 15.09.2020 (10:00) – 16.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 49 de decese (33 bărbați și 16 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus,

author avatar
Eli Dan Davidescu
337 afisari

4 COMENTARII

  1. NIMFOMAN ORDINAR, POLITRUC RETARD ETC trebuie AJUTAT sa se intoarca urgent la un OSPICIU.

  2. Cat de meschin poti fi sa afirmi ca PeeeeeSeeeeDeeee a dat foc la Tara,pt. ca in Parlament s-a decis respectaraea Legii de majorare a pensiilor cu 40%.Acest individ,care „nu stiu,nu am fost informat si nici nu ma intereseaza,”a promis inainte de a fi reales de turma de prosti ametiti,manipulati de sistemul securist,ca in „mandatul meu” nu vor fi taieri de pensii si salarii”.Acum,dupa ce a promulgat Legea pensiilor,incita la nerespectarea Legii,facand propaganda micinoasa,ca nu sunt bani pt. pensii la buget..Si ca respectarea Legii,ar insemna cheltuieli de 6% din buget cu ata ura,de parca ar fi o catastrofa a bugetului.In Germania,cheltuielile din buget pt. pensii,reprezinta 11%.In loc sa se preocupe sa se incaseze cat prevede Legea la buget,asista pasiv,sau poate chiar interesat,cum Guvernul meu a scutit dela plata Bancile (desi au declarat oficial profituri de sute de milioane de Euro),marile companii care de ani de zile au acumulat profituri de miliarde de Euro,iar acum,pt.ca „I-a lovit pandemia” vreo 2-3 luni au dat de fundul sacului,nu numai ca nu le percepe taxele cuvenite la buget,dar dupa cum a anuntat guvernul meu,le-a alocat dela Bugetul ” nu sunt bani”,suma de 5 miliarde de lei ajutor dela stat.Nu sunt bani pt. ca ii prapaditi cu nerusinare in vazul lumii pe tot felul de achizitii frauduloase,dovada cele peste 37 Dosare penale intocmite recent de catre DNA,cumparati in nestire armament inutil de miliarde de Euro platit anticipat,tot felul de ciurucuri de care se dipenseaza smecherii,pe principiul s-antilnit hotul cu prostul”.Si nu in ultimul rand her Iohanis,ai restituit statului Roman cei 260,000 de Euro pe are I-ai furat dela stat cu acte false drept chirii necuvenite ? Ca sa fie bani pt. pensii si alocatii ?Du-te domne si te culca,nu mai face propaganda mincinoasa,stim ca esti multumit de felul cum”lucreaza guvernul meu”,dar iti pasa daca noi cetatenii,Dragi Romani,suntem multumiti ?Ati deturnat dela bugetul de pensii suma de 8,7 miliarde de lei ca sa-i jongleze Orban dupa interesele voastre.Si mai sunt o multime de manarii pe care lumea inca nu le-a aflat,dar vor iesi la iveala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger